DOLAR 32,5501
EURO 34,8467
ALTIN 2423,662
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner ayrıcalıkları ile okula muhteşem dönüş

    28.08.2019
    A+
    A-

    Boyner, okul çantaları, ayakkabıları, rengârenk kırtasiye malzemeleri ve daha pek çok ürün ile okul alışverişinin vazgeçilmez destinasyonları arasında yer alıyor. Ünlü markaların en trend okula dönüş ürünlerini bir arada sunan Boyner, bu dönemi özel bir kampanya ile ayrıcalıklı kılıyor. 8 Eylül’e kadar yapılan 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 600 TL ve üzeri alışverişe ise 100 TL hediye çeki veriliyor.

    Yeni başlayacak eğitim öğretim yılının heyecanı, Boyner mağazalarında tüm yönleriyle yaşanıyor. Spor ayakkabıdan tişörte, sırt çantasından eşofman takımına ve kırtasiye malzemelerine kadar zengin ürün çeşitliliği sunan Boyner, aynı zamanda harika bir kampanya ile ailelere ve öğrencilere yaşattığı ayrıcalıkları taçlandırıyor.

    Türkiye’nin en sevilen markaları ile dünyaca ünlü markaların ürünlerini tek bir çatı altında bulabilen aileler ve öğrenciler, Boyner’den okul ihtiyaçlarını ayrıcalıklı fırsatlarla karşılarken sonraki alışverişlerine de avantaj sağlayabiliyor. 8 Eylül’e kadar yapılan 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 600 TL ve üzeri alışverişe ise 100 TL hediye çeki veriliyor. Kazanılan 50 TL değerinde hediye çeki; 50 TL ve üzeri; 100 TL değerinde hediye çeki ise 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kullanılabiliyor.

    Boyner ile okula dönüş heyecanı

    Boyner, ilkokuldan lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrencinin okula dönüş ihtiyaçları için en sevilen ve tercih edilen alışveriş destinasyonu olarak öne çıkıyor. Boyner’de özellikle öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu çanta ve ayakkabı kategorilerinde zengin seçenekler yer alıyor.

    Boyner; Nike, adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers gibi dünyanın en iyi spor markalarının başta sneaker olmak üzere tüm spor ürünleri ile öğrencilere okul yolunda büyük bir konfor sağlıyor. Öğrencilerin olmazsa olmazı çanta kategorisinde de ünlü markalardan farklı konseptlerde, rahatça taşınabilecek modeller yer alıyor. Ayrıca kalem kutuları, mataralar, beslenme çantaları, pantolonlar, gömlekler, etekler, sweatshirtler, hırkalar ve daha birçok ürün öğrencileri bekliyor.

    Tüm okul ihtiyaçları ve başka hiçbir yerde olmayan ayrıcalıklar için Boyner mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.