DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brooks Brothers ile renkli ve eğlenceli küçük stiller

    Brooks Brothers ile renkli ve eğlenceli küçük stiller
    13.04.2017
    A+
    A-

    İki yüzyıllık moda ve stil tecrübesini çocuk modasında da hissettiren Brooks Brothers, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda çocuklar için çok renkli ve eğlenceli koleksiyon hazırladı.

    Dünyanın en köklü perakende firması olarak stili, nesiller boyu genç jenerasyonlara ileten Brooks Brothers, çocuk giyimdeki iddiasını yeni sezonuyla güçlendiriyor. Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu renk ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

    Elliye yakın ürün çeşidini hem mevsimine uygun kumaşlarla hem de zengin renk paletiyle bir araya getiren Brooks Brothers Çocuk Koleksiyonu’nda lacivert, mavi, gri, açık pembe, yeşil, turuncu ve beyaz renkler ön plana çıkarıyor. Kareli, çizgili ve çiçekli tasarımların deniz temalı motiflere eşlik ettiği koleksiyonda pamuklu ve gofre kumaşların yanı sıra danteller de kullanılıyor.

    Küçük, Şık Adamlar
    Erkek çocuk koleksiyonunda canlı renkler klasik polo yaka t-shirtler ile bir araya geliyor. Süveterler, şortlar ve marin detayların hakimiyet kurduğu Brooks Brothers Erkek Çocuk Koleksiyonu’nda en büyük ilgiyi küçük boy takım elbiseler ve kravatlar çekiyor.

    Küçük, Zarif Hanımefendiler
    Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Kız Çocuk Koleksiyonu küçük şık hanımefendilerin sevgilisi oluyor. Çiçek desenli elbiselerin ve eteklerin çizgili tasarımlarla bir araya geldiği koleksiyonda modern ve zamansız küçük stiller yaratılıyor.

    Renk ve ürün zenginliğiyle küçük hanımefendi ve beyefendilerin stillerini şık tasarımlarla buluşturan Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu Akasya Acıbadem AVM, Zorlu Center AVM, İstinye Park AVM , İzmir Konak Pier AVM ve Ankara Panora Avm Brooks Brothers Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.