DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’da koltuklar ‘aşk’a geldi

    Buka Sofa’da koltuklar ‘aşk’a geldi
    13.02.2017
    A+
    A-

    Buka Sofa yılın en romantik günlerinden Sevgililer Günü’nde, çiftlere özel bir kampanya sunuyor. 1-14 Şubat tarihleri arasında Buka Sofa’dan koltuk alanlara sevgililer günü için özel tasarlanan kalpli yastıklar hediye ediliyor.


    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa, Sevgililer Günü’nde evini yenilemek isteyen veya evlilik hazırlığı yapan çiftleri bir kampanya ile buluşturuyor. 1-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Buka Sofa’nın 500’den fazla kılıf ile birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle kişiye özel hazırlanabilen koltuklarından alanlara Sevgililer Günü için özel tasarlanan kalpli iki yastık hediye ediliyor.

    Buka Sofa ayrıca, sevdiklerine ne alacağına bir türlü karar veremeyenler için en anlamlı ve uygun hediyeleri bir araya getiriyor. Sevgililer, aşkın rengi kırmızının hâkim olduğu hediye önerileri arasında yer alan mumluklardan, kalpli yastıklara ve çiftler için özel tasarlanan koltuklara kadar çok sayıda seçeneği bir arada bulabiliyor.

    Hiç ayrılmayan çiftlere
    Buka Sofa, Sevgililer Günü’nde keyfine düşkün çiftlere Nirvana koltuğu öneriyor. Sevgililer Günü romantizmini evinde yaşamak isteyenlere güzel bir alternatif sunan Nirvana, çift kişilik şezlong modeliyle evinde film izlemek isteyenlere ideal bir rahatlık sunuyor.

    Aşkın simgesi: Bay ve Bayan Bee
    Buka Sofa, aşkın en çift halini sevgililerle buluşturuyor. Karakteristik çizgilerle mimari tasarıma vurgu yapan ve simetrik bir görüntü oluşturan Bay ve Bayan Bee, her yerde çift olan sevgililere özel bir hediye alternatifi oluyor. Farklı vücut ölçüleri için ergonomik konforu sağlamak amacıyla farklı oturma genişlikleri sunan koltuklar, sevgililer gününde sıcak ve romantik bir atmosfer yaratmanıza yardımcı oluyor.

    Sevgililer Günü’nde yastıklara gömülmek isteyenlere
    Sevgililer günün olmazsa olmazı kalpli yastıklar Buka Sofa’da sevgilileri bekliyor. Buka Sofa’nın kırmızı kalpli yastıkları kış akşamlarında yastıklara gömülmek isteyen sevgililer için ideal bir hediye oluyor. Buka Sofa ayrıca özel kokularla sevgilisini büyülemek isteyenlere birbirinden farklı mumluk alternatifleri sunuyor. Mumluklar farklı renkleri ve desenleriyle şık bir hediye oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.