DOLAR 32,4691
EURO 34,8408
ALTIN 2447,551
BIST 9878,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burak Özçivit, Altınyıldız Classics’in yeni reklam filmi ile ekranlarda

    Burak Özçivit, Altınyıldız Classics’in yeni reklam filmi ile ekranlarda
    16.04.2019
    A+
    A-

     

    Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikteliğine ikinci yılında da devam ediyor. Yetenekli aktörün rol aldığı yeni reklam filmi serisi, Altınyıldız Classics’in teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran ürünlerine odaklanıyor.

     

    Altınyıldız Classics Burak Özçivit 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunu ekranlara taşıyan seri, 3 ayrı filmden oluşuyor. Kullanılan efektlerle dikkat çelen ve markanın dinamik ruhunu her anında hissettiren filmlerde yıkama sonrası askıda kurutulduğunda ütü gerektirmeyen Non Iron Gömlek, her yöne esneyen 360 Pantolon, su ve leke tutmayan Nano Takım Elbise yer alıyor.

     

    Burak Özçivit, yağan yağmura, üzerine dökülen sıvıya rağmen güne kesintisiz şıklıkla devam ederken, ütülü bir gömlek için de beklemek zorunda kalmıyor. Günün sürprizlerine hazırlıklı olmanın önemini hatırlatan filmler Burak Özçivit’in özgüvenli ses tonu ile noktalanıyor; “Kolayı var. Altınyıldız Classics; kumaşında teknoloji var.”

     

    Burak Özçivit işbirliği yeni başarılar getirecek

     

    Burak Özçivit ile işbirliğini ikinci yılında da sürdürmekten mutluluk duyduklarını belirten BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif“Marka yüzümüzü belirleme aşamasında 1 yıla yakın süren bir araştırma yaptık ve ardından geçtiğimiz sezon araştırmalarda ilk sırada yer alan Burak Özçivit ile çalışmaya başladık. Bizim için oldukça başarılı geçen ilk yıl satışlarımızda yaklaşık yüzde 40’lık bir artış elde ettik. Bu başarı elbette Burak ile uyumlu çalışmamızın, onun bizim değerlerimizi paylaşmasının bir sonucu. Yeni reklam filmimizle birlikte bu başarıları daha da ileri taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.