DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cacharel’le erkekte safari tavır

    Cacharel’le erkekte safari tavır
    09.04.2017
    A+
    A-

    Cacharel’in sezonda mercek altına aldığı ve yeni bir yorum getirdiği tasarımlar arasında süet safari ceket yer alıyor.

    Fransız ekolü, her sezon yenileyerek koleksiyonlarında yer verdiği bir süet tasarımı sunuyor. Perfore edilmiş süet ceket, ince düşünülmüş detaylarla bu sezon çok daha fonksiyonel bir tavır sergiliyor. Gezgin ruhlu erkeğin yanından asla ayırmak istemeyeceği süet safari ceket, kapaklı dört cebe ek olarak yanlarda iki gizli cep daha sunuyor. Çok inceltilmiş süet olan bu ceket, son derece hafif olmasının yanı sıra sahibinin vücut ölçülerine göre ayarlanabilmesi için bel kısmı lastikli bir kordon detayıyla tasarlandı. Kum rengi, cekete safari giysilerin karakterini veriyor. Safari tavır ise Cacharel erkeğinin her daim seyahat eden haline bir göndermede bulunurken, ceketi tamamlayan beyaz keten gömlek, süet ve ketenin zamansızlığına işaret ediyor.

    Cacharel’in imzası niteliğindeki şal deseni yaz sezonu için keten karışımı pamuk bandanaya basılı. Fuları dekore eden şal deseni, bu sezon daha büyük ölçeklerde çalışılarak, kırmızı ve mavi gibi Meridalı evlerin capcanlı renklerine boyandı. Cacharel erkeği yeni rotalardan esinlenerek gustosunu ortaya çıkarmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.