DOLAR 32,5124
EURO 34,5602
ALTIN 2488,465
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Careem referandumda ücretsiz taşıyacak

    Careem referandumda ücretsiz taşıyacak
    13.04.2017
    A+
    A-

    Bölgenin önde gelen uygulama tabanlı, şoförlü araç çağırma hizmeti Careem, Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeye devam ederken “OYVER” kampanyası ile dikkat çekiyor.
    “Demokrasiye giden yolda da beraberiz” diyen Careem, referandumda oy veren ve seçimlerde görevli olan herkesi düşünerek İstanbul içinde rahat ve güvenli ulaşımı sağlamak amacıyla bir kampanya başlattı.

    Careem’in mobil uygulamasından “OYVER” promosyon koduyla giren tüm oy verecekler 16 Nisan’dan 17 Nisan 23.59’a kadar her bir kullanıcının gerçekleştireceği 5 yolculukta maksimum 50 TL’ye kadar ücretsiz seyahat edebilecek. Uygulama hem anlık araç çağırmalarında, hem de rezervasyon için geçerli.

    İstanbul şehir içi seyahatte geçerli olacak OYVER kampanyasında Careem  kullanıcıları Careem’in 7/24  özelliği ile canlı telefon desteğini almaya devam edebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.