DOLAR 32,5772
EURO 34,9926
ALTIN 2427,838
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çetmen’de değişim kampanyası başladı

    Çetmen’de değişim kampanyası başladı
    01.07.2017
    A+
    A-

    Mobilya sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen, müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha başlattı…

    Çetmen, çok konuşulacak bir değişim kampanyasına daha imza attı. Buna göre eski mobilyaları 1000 TL’ye varan indirimlerle alan Çetmen, yerine 2017’nin en trend koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. Hem yeni evlenecek olanlara hem de yıllardır evlerindeki mobilyaları değiştirmeyi düşünenlere hitap eden Çetmen, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Herkesin evini en modern ve en dinamik ürünlerle donatmayı hedefleyen kampanya hakkında Çetmen Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çetmen, “Kampanyalarımızla her zaman müşterilerimizin yanında yer aldık. Değişim kampanyasına ilk günden itibaren büyük ilgi oldu. Çetmen olarak biz sağlam, rahat, konforlu ve kullanışlı ürün gruplarını, alışılmış hizmet kalitesi ve rakipsiz fiyatlarla sunmayı ilke edindik. 55 yıldır bu ilke doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hükümetimizin uyguladığı KDV indirimi ile birlikte canlanan sektörümüze, değişim kampanyamız ile biz de ayrı bir ivme kazandırdık” diye konuştu.

    DEMET AKALIN ÇETMEN REKLAMINDAN KAÇ TL ALDI?
    12 AY ELDEN TAKSİT İMKANI
    Çetmen Genel Müdürü Merve Çetmen ise “Düzenlediğimiz kampanya dâhilinde, tüm mobilya gruplarına yoğun ilginin gösterilmesinden son derece mutluyuz. Elbette devam eden kampanyamız süresince, tüm mobilya ürünlerinin ‘kredi kartsız’ ve ’12 ay elden taksitli’ olarak sunulması, müşterilerimiz arasında heyecanla karşılandı. Beyaz eşya gruplarında ise ‘ÖTV’siz satışlarımız devam ediyor” dedi. Çetmen’de kendi fabrikasında ürettiği mobilya grupları başta olmak üzere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara ve ev tekstilinden cep telefonuna kadar çok sayıda ürün çeşitliliği bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.