DOLAR 32,5428
EURO 34,8349
ALTIN 2429,115
BIST 9717,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuk elinden çocuk gözünden İstanbul

    Çocuk elinden çocuk gözünden İstanbul
    17.04.2017
    A+
    A-

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar, addresistanbul’da LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul işbirliğiyle, LEGO® parçalarıyla İstanbul’un simge binalarını hayallerindeki gibi tasarladılar.
    Türkiye’nin önde gelen mimarları ve basın mensuplarının çocukları, 23 Nisan kutlamaları kapsamında 15 Nisan Cumartesi günü ev dekorasyon merkezi addresistanbul’da bir araya geldi. addresistanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Gözünden, Çocuk Elinden İstanbul” etkinliğinde çocuklar İstanbul’un simge binalarını legolarla yeniden tasarladılar. Hayal dünyalarındaki binaları LEGO® parçalarıyla inşa eden çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadılar.
    İstanbul’un simgesi halindeki binaların yanı sıra sevdikleri hayvanları dalegolarla hazırlayan çocuklar, çalışmaları sırasında renkli görüntülere de sahne oldu. yaşandı. Çocukların LEGO® parçaları ile tasarladığı binalar ve hayvanlar addresistanbul’ da gün boyu sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
    Etkinlik sırasında Madame Tussauds İstanbul’da yer alan Mimar Sinan heykeli de addresistanbul’da sergilendi. Çocuklar, gerçek gibi görünen Mimar Sinan’ın balmumu heykeline büyük ilgi gösterdiler. Etkinlik, çocuklarla birlikte özel 23 Nisan pastasının kesilmesiyle son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.