DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Colin’s Rusya ve Ukrayna’dan sonra Belarus’u da fethetti

    Colin’s Rusya ve Ukrayna’dan sonra Belarus’u da fethetti
    19.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye dahil dünyanın 38 ülkesinde 600’e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren COLIN’S, Belarus’ta BelBrand (Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği) ve Belarus Cumhuriyet Gençler Birliği’nin yaptığı araştırmaya göre 2016 yılının gençler tarafından en çok tercih edilen hazır giyim markası oldu.

    Rusya’da en iyi bilinen 3 jean markasından biri olan, Ukrayna’da 4 yıl üst üste Retail Awards’da en iyi giyim markası seçilen COLIN’S, Belarus’ta 2016 yılının gençler tarafından en çok tercih edilen hazır giyim markası oldu. Doğu Avrupa’da liderliğini kanıtlayan COLIN’S 2020 yılına kadar, yatırım yaptığı tüm ülkelerde pazar lideri olmayı hedefliyor.

    Global arenada yürüttüğü mağazalaşma politikaları ile Türk markalarının tanınırlığı ve bilirliğine büyük katkı sağladıklarını dile getiren COLIN’S Küresel Satışlar ve Pazarlama Direktörü Önder Ön şunları ifade etti:

    “COLIN’S olarak yurtdışında başta Rusya, Ukrayna, Belarus, Romanya ve Gürcistan olmak üzere toplam 38 ülkede 323 mağaza ile hizmet veriyoruz. Yurtdışında en yüksek mağaza sayısına sahip ‘Türk moda perakende markası’ olarak liderliğimizi koruyoruz. Belarus’da tüketicilere akıllarına ilk gelen giyim üreticisi sorulduğunda 28 marka arasında yüzde 19’luk oranla birinci olduk. Bulunduğumuz ülkelerde en çok tercih edilen markalar arasında yer almak bizi gururlandırıyor. Belarus’ta gerçekleştirilen bu araştırma ile yine dünyanın ve Türkiye’nin lider hazır giyim markalarını ve bölgenin yerel markalarını geride bırakarak özellikle 20-29 yaş aralığındaki gençlerin tercih ettiği marka seçildik.”

    Ön, COLIN’S’in özellikle yurtdışı büyüme stratejileri ile sektör oyuncularına öncülük ettiğine ve global pazardaki Türk markalarının gücünü artırdığına da dikkat çekti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.