DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosa, Media Markt’ta

    Cosa, Media Markt’ta

    Türkiye’nin ilk ve tek akıllı oda termostatı Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı.

    Yüzde yüz yerli malı olan Türkiye’nin ilk ve tek akıllı oda termostatı Cosa, Media Markt raflarında. Bundan böyle Cosa kullanıcılarına montaj dahil hizmet sunacak olan Media Markt, enerji tasarrufunda da tüketicileri bilinçlendirecek.

    Cepten kontrol edilebilen ve akıllı algoritmaları sayesinde mekanların ısınma ve soğuma sürelerini hesaplayan Cosa akıllı ev teknolojisi satış kanalına lider elektronik market zinciri Media Markt’ı ekledi. Doğalgaz faturalarında %31’e, klimalarda ise %40’a varan enerji tasarrufu sağlayan akıllı ev teknolojisi Cosa, iç mekanların sıcaklığını ve soğukluğunu arzu ettikleri ısı konforuna getirebilecek ve gereksiz enerji tüketiminin önüne geçmiş olacak.

    Cosa’nın Kurucu Ortağı Emre Erkin yaptığı açıklamada: “Avrupa’nın bir numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt gibi vizyoner bir marka ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’deki kombi kullanıcılarının %72’si, klima kullanıcılarının ise %85’i cihazlarını yanlış kullanmalarından doğan fazla faturalarla ve sağlıksız yaşam koşulları ile karşı karşıya kalıyor. Artık Media Markt müşterileri akıllı klima ve kombileri ile daha konforlu, teknolojik ve tasarruflu bir yaşam alanına sahip olacak. İstedikleri an konforlu sıcaklık ayarını, giriş çıkış saatlerine göre bulundukları her yerden yönetebilecekler. Dilerlerse programlama yaparak tüm sene boyunca kombi ve klimalarına müdahale etmeden, cep telefonları yanında olduğu sürece evlerini sabit ısıda da tutabilecekler” dedi.

    ETİKETLER: ,
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.