DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dagi’den rahat ve şık aile koleksiyonu

    Dagi’den rahat ve şık aile koleksiyonu
    19.07.2017
    A+
    A-

    Çocuklarıyla aynı giyinen ebeveynlerin başlattığı mini- me akımı yeni çağın moda trendi olarak büyümeye devam ediyor. Dagi’nin mini- me akımı üzerinden hazırladığı aile koleksiyonu ile bu trendi ev giyiminde de yakalamak mümkün…

    Anneler ve kızları, babalar ve oğulları arasında görülen “mini – me “trendi tüm moda sektörünü etkisi altına aldı. Çocuklarla bir örnek giyinilerek yakalanan sempatik stil, Dagi’nin tasarladığı pijama ve şort takımlarıyla ev giyimine taşınıyor.

    Çocuklar da artık ebeveynleri kadar şık ve rahat

    Annesi kadar güzel babası kadar yakışıklı olmak isteyen çocuklar, ebeveynlerini kıyafet konusunda da örnek almayı çok seviyor. Kalpleri beraber atan anne kızlar, aynı dümeni kullanan baba ve oğulları ortak stilde buluşturan Dagi koleksiyonu, şıklıkta ve rahatlıkta sınır tanımıyor. Evde birlikte geçirilecek vakitleri daha neşeli hale getiren“Aile Koleksiyonu” anne, baba ve çocuk arasındaki bağı da güçlendiriyor. Dagi hem ebeveynleri hem de çocukları mutlu edecek tasarım kombinlerini bir arada sunarken, çocukların sağlığını ve rahatlığını düşünmeyi de ihmal etmiyor. Pamuk gibi ter emiciliği yüksek olan, doğal malzemelerden ve nefes alan kumaşlardan hazırlanan pijama ve şort takımları, yaz tatilinde koşuşturup terleyen çocuklara ve evde onlara eşlik edecek ebeveynlerine sağlıklı ve konforlu alternatifler sunuyor.

    Hangimiz daha yakışıklı, hangimiz daha güzel?

    Evde birlikte vakit geçirmeyi seven ailelerin tercihi olacak “Aile Koleksiyonu” birbirinden canlı desenleri ve tasarımlarıyla aile içinde rekabet çıkaracak nitelikte. Baba oğulun birlikte giyebilecekleri takımlarla evin hangi üyesinin daha yakışıklı olduğu anneler belirlerken, evin güzelini belirlemek babaların tercihine kalacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.