DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daha fazla moda M1 Adana AVM’de

    Daha fazla moda M1 Adana AVM’de
    31.03.2017
    A+
    A-

    Yenilenen yüzüyle bölgeye yeni standartlar getiren M1 Adana AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlarla Adana’nın çekim merkezi olmaya devam ediyor. Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması’nın 13 Mayıs’ta yapılacak Çukurova Bölgesi Büyük Finali, Adana’nın en büyük AVM’si M1 Adana AVM’de düzenleniyor. Dream Style, bu yıl 8’inci kez gerçekleştirilecek.

    Açıldığı günden bu yana yaşamın tüm renklerini Adanalılarla buluşturan M1 Adana AVM, moda dünyasının sihirli kapılarını açan ödüllü moda ve tasarım yarışması Dream Style’a ev sahipliği yapıyor.

    Hayallerini gerçekleştirmek için Dream Style yarışmasına katılan geleceğin modacıları, tasarımlarını büyük final gecesi muhteşem jürinin karşısında görücüye çıkaracak. Büyük bir bölümü akademisyenlerden oluşan jüride ünlü modacı ve tasarımcı Cemil İpekçi ve Neslihan Yargıcı da yer alacak.

    Cem Özer’in sunumuyla gerçekleşecek yarışmada pop yıldızı Cem Belevi performans sergileyecek. Ünlü popçu şarkılarıyla yarışmaya renk katarak konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması, modayı seven ve kendi tasarımlarını yapan moda tutkunlarına düşlerini gerçekleştirmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Son başvuru tarihinin 10 Nisan olduğu yarışmanın finali 13 Mayıs’da gerçekleşecek.

    M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA
    2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM,, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 107 mağaza, 77.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 17 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2’lik sinema alanı, 1.600 m2’lik yiyecek – içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor. Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.