DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daha güçlü daha şık: Fakir Darky Power

    Daha güçlü daha şık: Fakir Darky Power
    21.03.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok satan elektrikli süpürgesi Fakir Darky’nin güçlendirilmiş yeni modeli Darky Power raflardaki yerini aldı…

    Üstün Alman teknolojisiyle elektrikli süpürgede standartları belirleyen marka olan Fakir Hausgeräte, titiz Ar-Ge çalışmalarıyla tasarladığı ürünleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. İlk çıktığı günden bu yana güçlü motor ve emiş gücüyle dikkatleri çeken Fakir Darky, daha da güçlendirilerek Darky Power olarak yeniden tasarlandı.

    Fakir Darky Power, 1590 W’a çıkarılan motor gücüyle tüm zeminlerde kusursuz bir performans gösterirken, ayarlanabilir vakum gücüyle etkili temizlik sağlıyor. Yıkanabilir H.E.P.A 10 filtresi sayesinde havadaki toz ve partikülleri ayırarak ortamdaki havayı temizleyip, yaşam alanlarına ferahlık getiriyor. Ayrıca 1 L kapasiteli toz haznesi de makineyi sürekli temizlemeden uzun süreli kullanım avantajı getiriyor.

    Ergonomik ve kolay döndürülen tutma sapıyla pratik kullanım sağlayan Fakir Darky Power, üçgen yer aparatı, sert zemin ve kenar köşe aparatlarıyla ulaşması zor noktalarda etkili çözümler sunuyor. Fakir’in tüketiciler tarafından çok beğenilen ve kendi özel renkleri olan Rouge ve Violet, Fakir Darky Power’a estetik bir görünüm kazandırarak işlevselliği zarafetle buluşturuyor.

    Nesillerdir elektrikli küçük ev aletleriyle fark yaratan Fakir Hausgeräte’nin yeni dikey kuru vakum süpürgesi Fakir Darky Power 269 TL fiyatıyla tüm Fakir mağazaları ve Fakir Shoplar’da yerini aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.