DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daikin’den doğru fiyata doğru hava

    Daikin’den doğru fiyata doğru hava

    Doğru hava uzmanı Daikin, kavurucu yaz sıcaklarında iklimlendirme konforu yaşamak isteyenler için yeni bir kampanya hazırladı. En çok talep gören modellerinde indirime giden Daikin, bu kampanya ile 2.399 TL’den başlayan fiyatlarla klima sahibi olma fırsatı sunuyor.

    İklimlendirme sektörünün en geniş ürün gamına sahip markası Daikin, bunaltıcı yaz sıcaklarında serinletecek bir kampanya başlattı. Yüksek enerji tasarrufu ve verimlilik değerleriyle öne çıkan klima modelleri ile kullanıcılarının tüm iklimlendirme ihtiyaçlarına yanıt veren Daikin, sıcaktan ve nemden bunalanları da unutmadı. Bu yazı serin geçirmek ve dört mevsim iklimlendirme konforu yaşamak isteyenler için yeni bir fırsat sunan Daikin, klima modellerinde indirime gitti.

    Üst segment cihazlarda bulunması gereken özellikleri bir standart olarak tüm ürünlerine uygulayan Daikin, yaz kış klima konforunu yaşamak isteyenler için en beğenilen modellerini kampanyaya dahil etti. Her bütçeye ve farklı ihtiyaçlara uygun iklimlendirme çözümleri geliştiren Daikin, iç mekan hava kalitesini yükselten, çevre ve tüketici dostu Emura, Ururu Sarara, Tegora, Shira, Shira Eco, Shira Plus ve Nexura serisi ile kullanıcılarına geniş bir seçenek sunuyor.

    Bu yaz herkese 2.399 TL.’den başlayan fiyatlarla bir Daikin klima sahibi olma fırsatı veren kampanya 31 Temmuz 2017, Pazartesi akşamına kadar devam ediyor. Gelişmiş teknolojisi ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu ortamlar yaratan Daikin, indirimli fiyat avantajı ile sahip olunabilecek tüm klimalarına 3 yıl cihaz, 5 yıl kompresör garanti süresi uyguluyor. Ayrıca, Bonus Card sahipleri peşin fiyatına 9 taksitle klima sahibi olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.