DOLAR 32,5795
EURO 34,995
ALTIN 2456,547
BIST 9761,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayrampaşa’nın çehresini değiştirecek proje yükseliyor

    Bayrampaşa’nın çehresini değiştirecek proje yükseliyor
    05.04.2024
    A+
    A-

    Bayrampaşa’da inşası devam eden AKTİM Çarşı- Ofis Projesi’nde satışlar devam ediyor. Projenin yüzde 40’ının satışı tamamlanırken, Türkiye’nin önde gelen kurumsal markalarından yoğun talep yaşanıyor. Bayrampaşa’nın lokasyonu ve ulaşım kolaylığı sebebiyle iş dünyasının markajına giren projede, ofis ve çarşı dükkanları bulunuyor.

    İstanbul’un en kalabalık nüfuslu ilçelerinden biri olan Bayrampaşa’da 275 bin kişi yaşıyor, gündüz nüfusu ise 1 milyon kişiye kadar çıkıyor. Yapı stoğunun yüzde 70’inin depreme dayanıksız olduğu belirtilen Bayrampaşa’da AKTİM Çarşı – Ofis projesi, ilçenin çehresini değiştirecek mimarisiyle yükselmeye devam ediyor. Bölgenin ciddi bir ticari altyapısı olduğuna vurgu yapan Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, “İstanbul’un en büyük sanayi ve ticaret trafiğine sahip bu ilçemizde, dönüşüm başladı. Ancak ivedilikle ticaretimizin de önünün açılması ve depreme dayanıklı yapılarla güvenli ortamlar sağlanması gerekiyor” diye konuştu. Bölgede ofis ve dükkan projesi olarak yeni nesil mimarisiyle çehreyi değiştireceklerine de vurgu yapan Ali Emre Bilgiç, “AKTİM Çarşı – Ofis projemiz yükselmeye başladı. Bölgenin depreme dayanıklı en güçlü yapılarını yaptığımızı söyleyebilirim. En üst kalitedeki malzemeleri kullanarak, son teknolojik inşa sistemlerini projemize katıyoruz. Bölgenin kalkınması ve yatırımcılara feyz olacak bir proje hayata geçiriyoruz” dedi.

    Üniversitelere depreme örnek proje olarak inceleme çağrısı!
    960 hektar alanda konumlanan Bayrampaşa bölgesi, ticaretin kalbinde bulunuyor. Yüzde 70 dönüşmesi gereken bir stoğun içerisinde, AKTİM Çarşı Ofis projesi son teknolojiyle inşa ediliyor. Hem az katlı yatay mimarisi, hem de en kaliteli malzeme kullanımıyla projelerinin öne çıktığını vurgulayan Bilgiç, “Bazı üniversiteler ile yazışmalarımız sürüyor. İnşaat mühendisliği konusunda uzmanlarımıza projemizi
    incelemeleri için çağrıda bulunduk. Bayrampaşa bölgesinin ve İstanbul’un depreme en dayanıklı projelerinden birini inşa ediyoruz” diye konuştu.

    AKTİM Çarşı- Ofis projemiz “Ustalık Eseri”

    Bilgiçler Yapı’nın Bayrampaşa’da hayata geçirdiği AKTİM Çarşı Ofis projesinin inşaatı sürerken, şimdiden yüzde 40’ının satışı gerçekleşti. 100 bin metrekarelik kapalı alan inşası süren proje, 332 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede modüler yapıda tasarlanan ve birleştirilebilen ofisler ve cadde dükkanları bulunuyor. Bayrampaşa’ya “Yeni nesil bir dokunuş” yaptıklarını belirten Bilgiç, AKTİM Çarşı – Ofis projesini “ustalık eseri” olarak yorumluyor. 24 ayda teslimlerin gerçekleşeceği projeyi, diğer projelerinde olduğu gibi erken teslim etmeyi planladıklarını belirten Bilgiç, “Ticari gayrimenkul üretiminde AKTİM1, AKTİM2 ve AKTİM3 projelerimizde 141 bin m2’lik ticari gayrimenkul ürettik. Ticari ihtiyaçlara çok hakimiz ve tasarımlarımızı bu çerçevede tamamladık. Bayrampaşa’ya yeni bir soluk getireceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.