DOLAR 32,4913
EURO 34,9335
ALTIN 2434,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de lüksün yeni yüzü: ELIE SAAB ve Tor Holding ortaklığı

    Türkiye’de lüksün yeni yüzü: ELIE SAAB ve Tor Holding ortaklığı
    08.04.2024
    A+
    A-

    Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden ELIE SAAB ile yenilikçi projeleri ve küresel ortaklıklarıyla tanınan Türkiye’nin saygın şirketlerinden Tor Holding, Türkiye’ye iki gayrimenkul projesi kazandırmak için anlaşma imzaladıklarını duyurdular.

    Bu işbirliği, Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Yerel lüks segmentin dinamik bir dönüşüm geçirdiği bir zamanda, daha fazla küresel marka, yerel şirketlerle birlikte pazarda yer alıyor ve böylece kurumsal deneyim, bölgesel tercihlere uygun yenilikçi yaklaşımlarla bir araya geliyor. Bu ortaklık, Tor Holding’in gayrimenkul geliştirme alanındaki uzmanlığını ELIE SAAB’ın efsanevi tasarım mirasıyla birleştirerek Türkiye’de lüks yaşamı yeniden tanımlamayı amaçlıyor.

    ELIE SAAB markasını taşıyacak projelerin ikonik konumlarda yer alacağı, birinin İstanbul’un merkezinde diğerinin ise yeşil ve mavinin birleştiği sakinlik ve huzur dolu bir lokasyonda yer alacağı biliniyor. Elie Saab’ın lüks ve zerafet dolu tasarımlarının Türkiye’nin göz alıcı manzaralarıyla çevrili eşsiz bir deneyim yaratması bekleniyor.

     ELIE SAAB CEO’su Elie Saab Jr.:

    “ELIE SAAB’ın mimari vizyonunu Türkiye’de tanıtmak için Tor Holding ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu, stratejik gelişim planımızda önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Geçtiğimiz dört yıl boyunca, markamızı lüks gayrimenkule genişletmek için cesur bir yolculuğa çıktık ve İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya, Brezilya gibi dünyadaki önemli cazibe merkezlerinde başarılı projelere imza attık. Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği lüks ve zarafeti simgeleştirme misyonumuzla mükemmel bir uyum içerisinde seçkin, lüks yaşam deneyimleri sunma taahhüdümüzü yansıtıyor.”

     Tor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Torun:

    “ELIE SAAB ile olan stratejik ortaklığımız, Türkiye’de lüks konut sektöründe önemli bir yenilik getiriyor ve global marka stratejimizi daha da güçlendiriyor. Dünyanın dört bir yanında bulunan ofislerimiz ve geniş işbirliği ağımız sayesinde sürekli bir büyüme ivmesi içindeyiz. Bu proje, hem Türkiye’nin yabancı yatırımcılar için artan cazibesini yansıtıyor hem de uluslararası alanda prestijini artıran bir adım olarak öne çıkıyor. ELIE SAAB gibi dünya çapında tanınmış bir markayla iş birliği yapmak, sektördeki yenilikçiliğimizi ve seçkin yaşam alanları geliştirme vizyonumuzu pekiştirirken, aynı zamanda Türkiye’nin global iş ve yatırım haritasındaki konumunu güçlendiriyor.”

    Türkiye’deki lansmanı Mayıs 2024’te gerçekleşecek olan markanın, lüks yaşam standartlarında zirve noktasını temsil etmesi bekleniyor.

    Dünya çapında seçkin detaylar, zarafet ve sofistikenin mükemmel uyumunu temsil eden Elie Saab’ın yaratıcı vizyonunun bir yansıması olacak projelerin her köşesinde yine büyüleyici hikayeler anlatması bekleniyor. Bu iş birliği, Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor ve global ölçekte merakla bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.