DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘ddm collection by didem çapa’ Harvey Nichols’da

    ‘ddm collection by didem çapa’ Harvey Nichols’da
    25.04.2017
    A+
    A-

    Defile takıları ile tanınan ve tasarladığı takılarla Milano Moda Haftası’nda iki kez yer alan, markalara özel koleksiyonlar hazırlayan Didem Çapa “ddm collection by didem çapa” markası altında çıkan mücevher koleksiyonunu Öznur Yakın’ın sahibi olduğu Lion Diamond işbirliğinde üretti. Bu güzel birliktelikten teması yılan olan çok özel bir koleksiyon ortaya çıktı.Didem Hanım semboller arasında ilk sırada yer alan yılan sembolünü özellikle seçtiğini belirtiyor. Koleksiyonun satışı 10 Mayıs 2017’de Harvey Nichols Kanyon’da verilecek davetin ardından Harvey Nichols başta olmak üzere Lion Diamond bayilerinde ve Kıbrıs ve Amerika gibi ülkelerde satışa sunulacak.
    10 Mayıs 2017 tarihinde Harvey Nichols’da 17:00 19:00 saatleri arasında yapılacak kokteyl ile tanıtılacak koleksiyona iş ve sanat dünyasından ünlü simalar katılıyor.
    Defile takıları ile tanınan ve tasarladığı takılarla Milano Moda Haftası’nda iki kez yer alan, BNG gibi markalara özel koleksiyonlar hazırlayan Didem Çapa “ddm collection by didem çapa” markası altında çıkan mücevher koleksiyonunu Lion Diamond işbirliğinde üretiyor.
    Yeni koleksiyonun teması yılan…
    Didem Çapa kullanılan semboller arasında ilk sırada yer alan ‘’YILAN’’ sembolünü özellikle seçtiğini belirtiyor. Sürekli deri değişerek yenilenen yılanın hayatın sürekliliğini temsil ettiğini, Adem ile Havva’dan günümüze kadar her alanda kullanıldığını, iyileştirici özelliğiyle tıp dünyasının da sembolü olduğunu vurgularken “Dünyanın her alanda iyileştirici etkilere” ihtiyacı olduğuna inanıyor.
    “ddm collection by didem çapa” markasının yılan temalı koleksiyonu farklı tercihlere hitap ederek, yılanın iyileştirici gücünün daha geniş kitlelere ulaştırmak adına altın, gümüş, bakır madenlerinden taşlı ve taşsız olarak
    Lion Diamond işbirliğinde üretildi. Koleksiyonun satışı Harvey Nichols, Lion Diamond bayilerinin yanı sıra Kıbrıs ve Amerika gibi farklı ülkelerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.