DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derimod’dan ayakkabı al, deri cekette anında kazan

    Derimod’dan ayakkabı al, deri cekette anında kazan
    21.09.2017
    A+
    A-

    Derimod, yeni sezona indirim haberi ile “merhaba” diyor!
    Tüm ürünlerde geçerli olan kampanya ile Derimod’dan 249 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, deri cekette geçerli tam 150 TL değerinde hediye çeki kazanıyor!

    Derimod ayrıca yeni sezon ayakkabılarında yüzde 40’a varan indirim fırsatı sunuyor!

    Tarzıyla fark yaratan kadın ve erkekler için tasarladığı birbirinden güzel ayakkabı ve ceket modellerini 2017/18 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’nda bir araya getiren Derimod’dan 249 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, deri cekette geçerli tam 150 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Yeni sezon sürprizlerine devam eden Derimod, ayrıca sezon ayakkabılarında yüzde 40’a varan indirim kampanyası ile yaklaşan kışa muhteşem ve trendy bir “merhaba” demek isteyenleri bekliyor!

    2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonu renklerin hakimiyetini gözler önüne sürüyor. Açık tonlardan siyaha kadar olan renk geçişleri, ayrıca doğadan ilham alan toprak renkleri ve yeşil geçişler koleksiyonun ana temasını vurguluyor. Koleksiyonun vazgeçilmezi aksesuar kullanımı artarak devam ediyor; troklar şekil değiştiriyor.

    Güçlü duruşuyla bakışları üstüne çekmeyi bilen Derimod erkeği bu kış da kamuflaj desenler, askeri bot ve postallarından vazgeçmiyor. Erkek ayakkabılarında aksesuar kullanımını artıran Derimod, tokalar, troklar, fermuarlar ve metallerin ön plana çıktığı modeller ile yenilikten vazgeçmeyenlerin gözdesi oluyor.

    Erkek ve kadında rahatlığın simgesi sneakerlar ise aksesuar kullanımları, kış renkleri ve derinlikli metal tonlarıyla dikkat çekiyor. Soğuk kış günlerinin tamamlayıcısı ayakkabı, bot ve çizmelerde, bağcık detayları dikkat çekerken, sezonun trendi yıldız desenleri postallarda yerini alırken, army çizgiler güçlü bir görünüm yakalamak isteyenlerin favorisi oluyor.

    Her stile uygun deri ceket Derimod’da!

    Derimod yeni ceket koleksiyonunda, klasik ve modern bir stili buluşturan modeller ile karşımıza çıkıyor. Daha ince gösteren ve vücudu saran kesimleri ile dikkat çeken tasarımlar, işleme, baskı ve aksesuarlarla hareketlenen modeller sezonun favorisi olmaya aday… Koleksiyonda mavi, siyah, haki, yeşil ve taba tonlar ön plana çıkarken, kürk, nakış ve işleme detayları cekete karakteristik bir hava katıyor.

    Erkek ceket modellerinde yeni sezona damgasını vuran modeller, deri, nubuk ve güderinin birleşiminden meydana geliyor. Çift renk deri kullanılan kapitoneli deri ceketler ve biker modeller de modası geçmeyen havası ile erkeklerin vazgeçilmezi. Spor giyim tutkunlarını unutmayan Derimod, kışın olmazsa olmazı şişme montları da deri ile buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.