DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğadan 1. Uluslararası Çay Festivali’nin ana sponsoru oldu

    Doğadan 1. Uluslararası Çay Festivali’nin ana sponsoru oldu

    Doğadan’ın ana sponsorluğunda bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali, 29-30 Nisan tarihlerinde Haydarpaşa Tren Garı’nda.


    Sağlıklı bir yaşam için doğanın sonsuz iyiliğini ve zenginliğini tüketicisi ile buluşturan Doğadan, iki gün boyunca çay severlerle buluşacak 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin ana sponsoru oldu.

    Çay severlere, çay kültürü üzerine harika bir deneyim sunacak olan festival, klasik siyah çaylardan meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşit ile çay tiryakilerine kapılarını açacak. Katılımcılar festival alanında dünya çay trendleri hakkında bilgi edinme, uzmanlardan doğru çay demleme teknikleri ve çay tadımı tüyolarını da öğrenme şansı yakalacak.


    Ayşe Tolga ve Sunay Akın katılımcılarla buluşacak

    Bu sene ilk kez düzenlenecek festivalde ünlü isimler ana sahnede yapacakları konuşmalarla katılımcıları çay hakkında merak edilen konularda bilgilendirecekler. İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga sağlıklı yaşam için bitki ve meyve çaylarının öneminden bahsederken, Sunay Akın ise Çay ve Edebiyat söyleşisi ile çay severlerle buluşacak.
    İki gün boyunca Haydarpaşa Tren Garı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik dans gösterileri, yarışmalar, workshoplar ve konserler ile nisan ayının son hafta sonunda farklı bir deneyim yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.