DOLAR 32,5908
EURO 34,8714
ALTIN 2492,109
BIST 9693,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek

    Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek
    20.02.2017
    A+
    A-

    Devletin başlattığı istihdam seferberliğine büyük destek veren Doğtaş Kelebek Mobilya, İstanbul’daki Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

    Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü Ersin Serbes; bir süre önce mobilya sektöründe KDV indirimi uygulamasının hayata geçirilmesiyle sektörde hareketlenmenin başladığını, olumlu gidişin etkisiyle de istihdam planlarının yeniden düzenlendiğini, devletin başlattığı istihdam politikasına destek vererek yeni işe alımların gerçekleşeceğini söyledi.

    Açılacak bayii mağazalarına da ek istihdam yaratacak olan Doğtaş Kelebek, yılsonuna kadar yaklaşık 1.000 kişiye istihdam sağlamış olacak

    Şirket olarak ekonominin canlanması adına fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Serbes; “Mobilya sektörü emek yoğun bir sektör. Şirketimiz şu anda doğrudan 1.300, dolaylı olarak yaklaşık 10.000 kişilik büyük bir aile. Sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devletimizin başlattığı istihdam seferberliğini canı gönülden destekliyoruz. İstanbul’daki genel merkezimizin yanı sıra Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerimize bu yıl için öngördüğümüz 215 kişilik işe alım planını yeniden gözden geçirip 300 kişiye çıkardık. Doğtaş ve Kelebek gibi sektörün takip edilen ve öncü markalarını bünyesinde bulunduran şirketimizde, bu yıl yüzde 40 büyüme hedefledik. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda insan kaynağı yatırımlarımıza da devam edeceğiz. Açılacak bayii mağazalarımız da ek istihdam demek. Böylelikle 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık 1.000 kişiye istihdam yaratmış olacağız. Amacımız Türk mobilya sektörünü ileriye götürmek. Yurtdışında da markalarımızla yaygınlık kazanarak Doğtaş ve Kelebek Mobilya’yı dünyanın önemli mobilya markaları yapmak istiyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.