DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğuş Müşteri Sistemleri’ne n11. com’dan tecrübeli transfer

    Doğuş Müşteri Sistemleri’ne n11. com’dan tecrübeli transfer
    10.02.2017
    A+
    A-

    Doğuş Grubu’nun data üzerine odaklanan ve bünyesinde ZUBİZU ve Rezervin gibi markaları bulunduran yeni dijital yatırımı Doğuş Müşteri Sistemleri’ne n11. com’dan tecrübeli transfer.

    Bünyesinde ZUBİZU ve Rezervin’in yer aldığı Doğuş Müşteri Sistemleri’nin Chief Marketing Officer (CMO) görevine Bilgen Aldan getirildi. Kusursuz müşteri deneyimini yaratma ve bu konudaki iyileşmeyi sürekli kılma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Doğuş Müşteri Sistemleri’nin pazarlama çalışmalarından sorumlu olacak Bilgen Aldan, n11. com’da Chief Marketing Officer (CMO) olarak görev yapıyordu.

    İş hayatına Garanti Bankası’nda garanti. com.tr ve Garanti CepBank’tan sorumlu ürün müdürü olarak başlayan Bilgen Aldan, uzun yıllar Turkcell bünyesinde; Turkcellim, Mobil İnternet ve 3G gibi ürünlerin lansman ve pazarlama çalışmalarını yürüttü. Ardından Akbank Direkt ve Pazarlama Müdürü ve n11. com’da Chief Marketing Officer (CMO) olarak görev yaptı. Profesyonel iş hayatında birçok ödülü bulunan Bilgen Aldan, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde, yüksek lisans eğitimini ise Sabancı Üniversitesi’nde tamamladı. Bilgen Aldan’ın, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Pazarlama alanında doktora çalışmaları devam etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.