DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Döner Stop’tan Anadolu yakasına yeni restoran

    Döner Stop’tan Anadolu yakasına yeni restoran
    20.09.2017
    A+
    A-

    Döner Stop şimdi CarrefourSa İçerenköy AVM’de! Metroyla ulaşılabilen merkezi lokasyonu sayesinde, yeni restoran Anadolu yakasındaki döner severlerin buluşma noktası olacak. Doğal, taze ve yenilikçi lezzetleri, keyifle geçirilen anlara enerji katacak.

    Döner Stop’un yepyeni restoranı şimdi CarrefourSa İçerenköy AVM’de açıldı! Anadolu yakasının en çok ziyaret edilen noktalarından CarrefourSa İçerenköy AVM’deki yeni lokasyonunda Döner Stop, alışveriş sonrası yorgunluk atmak ve keyifle geçirilen zamanlara lezzet katmak için döner severlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Metro bağlantısı üzerindeki yeni restorana çok kolay şekilde ulaşılabiliyor, iyi dönere kavuşmak için bahaneler ortadan kalıyor.

    Sosları ve sürekli yenilenen menüsüyle çok farklı

    Döner Stop yerinde saymıyor, menüsünü her geçen gün zenginleştiriyor. Menüdeki et döner seçenekleri arasında Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris, Jalapeno Biberli ve yumuşacık hamburger ekmeği ile Stop BBQ bulunuyor. Restoranda taze olarak pişirilen dönerler yine taze pişirilen farklı ekmek seçenekleri ile servis ediliyor. Döner Stop’ta etler, hiçbir katkı maddesi içermeden, evinizin mutfağındaki özen ve hijyenle, en sağlıklı şekilde hazırlanıyor. Et dönerin yanı sıra Döner Stop’un menüsünde, yine özel soslarla lezzeti dorukta tavuk döner ve köfte de bulunuyor.

    Bu inovatif sandviçlerin yanı sıra daha bildik lezzetler arayanlar için de Pilavlı Döner, Pilavlı Tavuklu ve Pilavlı Köfteli ile Mercimek Çorbası yine Döner Stop kalitesiyle sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.