DOLAR 32,5778
EURO 34,6786
ALTIN 2525,602
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doya doya okumak isteyenler D&R’ın indirim kampanyasında buluşuyor!

    26.08.2019
    A+
    A-

    Kültür, sanat ve eğlence ürünleriyle okuyan ve keşfeden bir toplumun oluşumuna katkıda bulunan D&R’dan, kitap okumayı sevenler için büyük kampanya! Kitap Okuma Günü’nde kitap tutkunlarını mutlu etmek isteyen D&R’ın 21 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında geçerli kampanyası ile seçili kitaplar, 9,95 TL fiyatıyla kitapseverleri bekliyor.
    D&R’ın özgür ve sınır tanımayan dünyasında yer alan pek çok kitap, okurları bekliyor. D&R, kitap kurtları için 9,95 TL’ye satışa sunulan kitaplardan bir seçki oluşturdu.

    Dün Dündür – Mehmet Barlas
    Türk siyasetinin yaşayan en önemli tanıklarından, duayen gazeteci Mehmet Barlas, Dün Dündür’de hayat öyküsünü, meslek anılarını, sanat ve siyaset dünyasında kurduğu dostlukları, bir başka gazeteciyle, Göksan Göktaş’la paylaştı. Dün Dündür, sadece bir söyleşi kitabı değil, aynı zamanda yakın tarihimizin incelikli bir okuması da…

    Kukla – Reşat Petek
    TBMM’de 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanlığı yapan Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek tarafından kaleme alınan kitap, herkesin merakla ve hayretle okuyacağı bir eser olarak öne çıkıyor.

    Yalnız Yürünür – Özgür Bacaksız
    Kendilerine duydukları yabancılık yüzünden karşısındakini kötü bilenlerden uzak dur. Nefreti evinin kapısına koyan, artık her dışarı çıktığında avucunda nefret taşıyanlardan uzak dur. İnsan hayatına olan saygısızlığı bir övünç madalyası gibi, gurur mekanizması gibi görenlerden uzak dur. Kelimeleri özenle seçmeyen, her cümlesi biat olan, her sözcüğü toz olandan uzak dur. Sesinin tonu kalbinin tonundan çok olanlardan uzak dur. Çünkü neye çok yaklaşırsan, neyi çok biriktirirsen, ona dönüşürsün.

    BTS-K-POP Uluslararası Süperstarları – Katy Sprinkel
    Çok yetenekli gençler olan RM, Jin, Suga, J-Hope, V, Jimin ve Jungkook’tan oluşan BTS, Güney Kore’de başladığı yolculuğunu kıtalar ötesine taşıyor. Çok sayıda fotoğraf ve ilgi çekici bilgilerin derlendiği bu kitapta Güney Kore’nin neyi farklı yaptığını ve müzik endüstrisinin geldiği yeri keşfedecek, BTS grubunun başarısının sırrına erişeceksiniz. Hadi sahne arkasına geçin ve BTS üyelerinin yaşamlarına tanık olun!

    Sessizlik – Engin Akyürek
    Engin Akyürek’in Sessizlik adlı öykü kitabı okuru; insanların birbirlerini gözünün içine bakarak tanıdığı, konuşarak dokunduğu, dertleşerek anlaştığı yıllara götürüyor. Çocukların hâlâ çocuk olduğu, boş arazi görünce topu alıp koştuğu, komşuların teklifsizce birbirlerinin kapısını çaldığı, bayramların hep birlikte kutlandığı, mutlulukların acıların paylaşıldığı… Aşkların like’lara kurban gitmediği, sessizliğin ayrılık anlamına geldiğinin bilindiği yıllara.

    Gizli Makinesi – Rob Dircks
    Yer yer Otostopçu’nun Galaksi Rehberi’ni hatırlatan, son derece ciddiyetsiz, basbayağı komik, bazen terbiyesiz bazen dâhice, müthiş eğlenceli bir paralel evrenler romanı! İki kafadar Chip ve Pete’in, Tesla’nın otel odasında kayıp günlüğünü bulmalarıyla başlayan ve okurları evrenden evrene savuran, bunu yaparken bir de işin içine 83 yaşındaki Tesla’yı da dâhil eden bu çok acayip roman Türkiye’nin en ünlü ve en iyi dizi çevirmenlerinden nazo82’nin çevirisiyle sizlerle buluşuyor!

    Resim

    Havva’nın Cezası – Nermin Bezmen
    Kız ve erkek çocuklarına, kadınlara “gelenek” ve “din” kisvesi altında şiddeti, tecavüzü, ensesti reva gören, onların kimliğini yok eden, bedenlerini ve ruhlarını örseleyip onları diri diri mezara gömen, ekmek tekneleri olan tabiatı hunharca katleden erkekler… Bu acınası, sefil hayatın masumlarından sadece biri Havva.

    Otostopçunun Galaksi Rehberi – Douglas Adams
    Eskiler der ki: Eğer berbat bir perşembe sabahı geçirmemişseniz, bu kavramın anlamını bütün boyutlarıyla henüz bilmiyorsunuz demektir. Bazıları da bu cümlenin fazla iddialı olduğunu düşünür ve kahramanımız Arhurt Dent de bu kişilerden biridir; ta ki o perşembe sabahına kadar. Aslında o perşembe sabahı yerkürede yaşayan herkes için berbat geçmişti; değil mi ama, yaşadığınız gezegenin aniden yok edilmesinden daha berbat ne olabilir ve hikâyemiz de işte o perşembe sabahı başlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.