DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya devi Ideal Standard şimdi de Alanya’da

    Dünya devi Ideal Standard şimdi de Alanya’da
    21.02.2017
    A+
    A-

    200 yıllık köklü geçmişe sahip, banyo çözümlerinde dünyanın lider markası Ideal Standard; Türkiye genelinde açtığı satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Dünya devi Ideal Standard, Alanya’da açtığı yeni mağazasıyla Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Vitrifiye, akrilik, banyo mobilyaları, armatür ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümleri sunan Ideal Standard, özgün ve fonksiyonel banyolar için gerekli tüm ürünlerini Alanyalı tüketicilerle buluşturuyor.

    Yılmazlar Grup bünyesinde açılan 5 katlı, 5.300 metrekarelik son derece şık tasarlanmış Ideal Standard mağazası ziyaretçilerin beğenisini topluyor. Ideal Standard’ın lüks segment ürünleri Jado tasarımlarının da sergilendiği mağazada her bütçeye uygun banyo ürünleri ve markanın devrim niteliğindeki teknolojilerine de yer veriliyor.

    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılışı yapılan ve Yılmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı törenin ardından mağazada sergilenen Ideal Standard armatür serileri, akrilik ürünler, banyo mobilyaları ve Jado ürünleri tüm konuklara tek tek tanıtıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.