DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en büyük DJ yarışması için başvuru tarihleri uzatıldı

    Dünyanın en büyük DJ yarışması için başvuru tarihleri uzatıldı
    01.04.2017
    A+
    A-

    Müziğin ve gece hayatının ritmini belirleyen “It’ s Chiller Time SoundClash 2017” en yetenekli DJ’ ini bulup Las Vegas’ a uçurmaya hazır!

    Amatör veya profesyonel tüm elektronik müzik tutkunlarına dünya genelinde fırsat sunarak hayallerini gerçekleştiren “It’ s Chiller Time SoundClash 2017” için 31 Mart olan son başvuru tarihi, gösterilen yoğun ilgi üzerine 3 Nisan tarihine kadar uzatıldı. Hala zamanın varken sen de başvurunu www. soundclashturkiye. com adresi üzerinden gönder ve yarışmaya katılmaya hak kazan!
    Üçüncüsü düzenlenen It’s Chiller Time SoundClash 2017 katılımcılarını, bu yıl da muhteşem bir deneyim bekliyor. Its Chiller Time SoundClash 2017’ ye katılmak isteyenler hazırladıkları setleri
    3 Nisan tarihine kadar www. soundclashturkiye. com üzerinden yükleyerek başvurularını gerçekleştirecek ve hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar.
    Yarışmacıların elektronik dans müziği alt yapılı setleri; kendi alanlarında uzman, birbirinden ünlü SoundClash jüri üyeleri Murat Uncuoğlu, Birol Giray, İlker Aksungar, Oben Budak, Barış Akpolat, Universal Türkiye temsilcileri Berna Özyurt ve Ayhan Ergönül ile 2016 SoundClash Dünya birincisi Cafer Kabak tarafından değerlendirilecek.

    It’ s Chiller Time SoundClash 2017 hakkında:
    Setleri ile yarışmaya katılan DJ’leri kendi uzmanlık alanlarında birbirinden ünlü jüri üyeleri değerlendirecek ve ardından ilk 20’ye kalan setler halk oylamasına açılacak.
    Halk oylaması ile ilk 5’e kalan finalistleri Türkiye finaline hazırlamak üzere, alanında uzman isimlerden farklı konu başlıklarında eğitim alma fırsatı kazanacak. Aynı zamanda ilk 5 e kalan finalistler bu sene ilk defa Universal Türkiye ile ortak hazırlanacak “Its Chiller Time SoundClash 2017 Compilation” albümünde kendi hazırladıkları parçalarla yer alma şansı yakalayacak..
    16 Mayıs’ ta gerçekleşecek Türkiye finalinde birinci olacak ismi, eğlence ve elektronik müzik piyasasının kalbi rüya şehir Las Vegas’ ta unutulmaz bir deneyim bekliyor. Las Vegas’ ın büyüleyici atmosferinde Dünyanın en ünlü DJ’leri ile aynı sahnede yer alacak olan dünya birincisi , 1 yıl boyunca dünya çapında marka yüzü olurken, 12 aylık After Cluv Dancelab kontratına imza atarak kendine ait single ve müzik videosunu yapma fırsatını yakalayacak.

    2016 SoundClash Dünya birincisi CAFER KABAK!
    Dünyanın en önemli elektronik müzik yarışmalarından SoundClash’in 2016 dünya birincisi, 14-18 Temmuz’da Las Vegas’ta düzenlenen görkemli dünya finalinde sergilediği başarılı performans ile DJ Jaffer (Cafer Kabak) oldu. Bir festival havasında geçen final etkinliğinde Jaffer, SoundClash 2016 Dünya Şampiyonu seçilmesinin ardından, dünyanın en ünlü gece kulüplerinden Hakkasan’da, elektronik müzik sahnesinin en ünlü DJ’lerinden Tiesto’dan önce performans sergiledi. Muhteşem performansıyla jüriyi büyüleyen Jaffer’ ını SoundClash dünya birinciliği ile kazandığı ödüller ise şöyle;

    1 yıl boyunca dünya çapında marka yüzü olmak,
    Dünyanın en önemli elektronik müzik kayıt şirketi AfterCluv Dancelab ile imzalayacağı 12 aylık kontrat,
    Dünyaca ünlü elektronik müzik platformu DJ Mag aracılığıyla kendini ve müziğini dünyaya tanıtma şansı,
    DJMag Top100 Club listesinde yer alan dünyaca ünlü kulüplerde performans sergileme imkanı,
    2018’ de SoundClash yarışmasının hayata geçtiği ülkelerde performans sergileme şansı
    It’s Chiller Time SoundClash 2018 jüri üyeliği

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.