DOLAR 32,5873
EURO 34,7907
ALTIN 2509,091
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eataly sahnesinde Keremcem ile müziğe doyuyoruz

    Eataly sahnesinde Keremcem ile müziğe doyuyoruz
    21.03.2017
    A+
    A-

    Tutkunlarının yaşam alanına dönüşen gastronomi merkezi Eataly, gelenekselleşen Cuma konserleri kapsamında 31 Mart, Cuma günü özel bir Keremcem konserine ev sahipliği yapıyor. Dean Martin’in 50’li Yıllardaki efsanevi müzikal şovundan ilham alarak hazırlanan “ Keremcem That’s Amore” ünlü konuklarla dans, müzik ve eğlenceli sohbetlerin olacağı performansın biletleri Biletix’ten ve etkinlik günü Eataly’de kapıdan satın alınabiliyor.

    Manifestosunda iyi yemeğin insanları birleştirdiğini vurgulayan, en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Eataly, gelenekselleşen Cuma konserlerine bir yenisini daha ekliyor. Eataly, yemeğe olan aşkını müziğe de yansıtmak üzere 31 Mart, Cuma günü pop müziğin başarılı ismi Keremcem’e ev sahipliği yapıyor.

    Keremcem müzik kariyerine yeni bir soluk getirecek sıra dışı bir proje olan “Keremcem That’s Amore”, Amerikalı şarkıcı ve aktör Dean Martin’in 50’li yıllardaki efsanevi müzikal şovundan ilham alan, ünlü konuklarla dans, müzik ve eğlenceli sohbetlerin olacağı bir performans özelliğini taşıyor.

    Keremcem’in 31 Mart, Cuma günü Eataly misafirleri için hazırladığı özel performansın yanı sıra Eataly’nin geceye özel hazırladığı menüsünün de eşlik edeceği konserin biletleri Biletix’te ve etkinlik günü Eataly’de kapıdan satın alınabiliyor.

    *22: 00 Konser
    *Bilet Fiyatı: 75 TL( 1 adet içecek dahildir.)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.