DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlenceyi eğitimle birleştiren protokol imzalandı

    Eğlenceyi eğitimle birleştiren protokol imzalandı
    04.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli eğlence merkezlerinden biri olan ViaSea Akvaryum, Tema Park ve Aile Eğlence Merkezi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Protokole göre binlerce öğrenciye eğlenirken öğrenme imkanı sunulacak.

    Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, içerisinde Avrupa’nın en hızlı 5. roller coaster’ı Red Fire’ın da bulunduğu ViaSea Tema Parkı ve 12 binden fazla canlının yaşamını sürdürdüğü Dünyanın ilk iklim temalı ViaSea Akvaryumu gençlere tanıtmak için çalışmalarına hız kazandırdı.

    İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ve ViaSea Genel Müdürü Faruk Erdurcan arasında imzalanan protokol ile her ilçeden belirlenen okullar 75 öğrencisiyle eğlence merkezini ücretsiz ziyaret edebilecekler.

    ViaSea eğlencenin tanımını değiştiriyor!

    2015 yılında hayata geçirilen ViaSea Tema Park, içerisinde bulunan ve her yaşa hitap eden 25 ayrı eğlence ünitesinin yanı sıra Türkiye’ nin en iyi, Avrupa’nın da en hızlı 5. Roller coaster’ı fenomen Red Fire’ı da deneyimleme imkanı sunuyor. Eğlencenin zirveye tırmandığı parkın yanı başında konumlanan ve dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan ViaSea Akvaryum’da da ziyaretçilere binlerce deniz altı canlısının yaşamlarını gözlemleme fırsatı sunuluyor. 88 metre ile İstanbul’ un en uzun su altı tüneline sahip Akvaryum içerisinde ayrıca bulunan 47 farklı temalı sergide birbirinden farklı deniz canlıları ViaSea Akvaryum’da ziyaretçilerini bekliyor.

    Sahne arkası turu nefes kesiyor!

    ViaSea Akvaryum’da ziyaretçilere düzenlenen Sahne Arkası Turu ile dünya standartlarında ve halka açık bir akvaryumun nasıl yönetildiği uzman rehberler eşliğinde deneyimleniyor. Elle Vatoz balığı besleme ve biberonla Koi Balığı besleme aktiviteleri ise 7’den 77’ye herkesin ilgilendiği bölümlerden biri.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.