DOLAR 32,5563
EURO 34,8871
ALTIN 2428,157
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elegante Serisi ile şıklık ve doğallığın benzersiz uyumu

    Elegante Serisi ile şıklık ve doğallığın benzersiz uyumu
    19.04.2017
    A+
    A-

    Farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evlere taşıyan Enza Home’un Elegante Serisi, klasiğe getirdiği modern yorumla evlere farklı bir atmosfer katıyor. Elegante Serisi; yatak odası, yemek odası ve TV ünitesiyle, şıklık ve doğallığın benzersiz uyumunu gözler önüne seriyor.

    Zamana meydan okuyan mobilya koleksiyonlarıyla ev dekorasyonunu sanata dönüştüren Enza Home, Elegante Serisi ile sadelik ve estetiği evlere taşıyor. Yemek Odası, TV Ünitesi ve Yatak Odası mobilyalarıyla Elegante Serisi, klasiği modern bir yaklaşımla yeniden tanımlıyor.

    Prusya Mavisi Elegante Yemek Odası

    Tüm modüllerinde yüzde 100 doğal meşe kaplama ve masif çerçeve kullanılan Elegante Yemek Odası, lacivertin en güzel tonlarından Prusya Mavisi yüzey rengiyle dikkat çekiyor. Aynasında modern formların işlendiği Elegante Yemek Odası, Enza’ya özel olarak tasarlanmış kulplara ve doğal masif ayaklara sahip. Elegante Yemek Odası’nın kapitone işlemeli, arkası kulplu ve kulpsuz sandalye alternatifleriyle, doğal kaplama yüzeyli mermer sabit masa alternatifi de bulunuyor.

    Multimedya Bölmeli Elegante TV Ünitesi

    Elegante TV Ünitesi, yemek odasında olduğu gibi özel Prusya Mavisi yüzey rengine sahip. Kapaklı ve raflı üst dolaplarıyla ve TV sehpasında bulunan multimedya bölmesiyle de oldukça fonksiyonel. TV ünitesinde ayrıca seri ile uyumlu, farklı formlarda orta ve yan sehpalar da bulunuyor.

    Serinin bir diğer üyesi ise Elegante Yatak Odası. Benzersiz Prusya Mavisi ahşap yüzeyi, kapitone detaylı deri başlıklı karyolası ve altın rengi özel tasarım kulpları ile modern/klasik tarzın en göz alıcı örneklerinden olan Elegante Yatak Odası, mükemmeliyetçi bir ruhu yansıtıyor. İster şifonyer ister makyaj masasıyla kullanılabilen modern formlu aynaya sahip Elegante Yatak Odası, geniş ve rahat depolama alanları içeren şık dolap içleriyle de öne çıkıyor. Yatak odasının karyola başlığında ise kapitone işlemeli deri kullanılmış.

    Elegante Yatak Odasının makyaj masası/dresuar modülü de kullanıcısına ekstra alan sunuyor. Enza Home’un bu göz alıcı yatak odası, kendinden yavaşlatıcılı çekmece ray sistemi, dolap askı borularında LED aydınlatma ve dolap kapaklarında metal şerit uygulamasıyla da şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.