DOLAR 32,5645
EURO 34,9914
ALTIN 2422,908
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Elite World Chefs ile Uzak Doğu’nun gizemli lezzetlerini keşfedin’

    ‘Elite World Chefs ile Uzak Doğu’nun gizemli lezzetlerini keşfedin’
    05.03.2018
    A+
    A-

    Düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleri ile misafirlerini buluşturan Elite World Chefs, mart ayında ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği düzenleyecek. Uzak Doğu Lezzetleri, 10-25 Mart 2018 tarihleri arasında lezzet tutkunları ile buluşacak.

    Ayrıca ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği süresince mutfak meraklıları düzenlenecek çeşitli atölyelere katılarak sushi ya da Uzak Doğu tatlıları yapmayı öğrenebilecek.

    Elite World Hotels şefleri tarafından hazırlanan “Uzak Doğu Lezzetleri”nin seçmeli menüsünde, başlangıç olarak; acılı ekşili çorba, Çin böreği, sebzeli ve karidesli noodle bulunuyor. Ana yemek olarak; kung pao kajun fıstıklı dana eti, tatlı eksi soslu karides, Shanghai tavuk servis edilirken, salata olarak da soya filizli salata ve yengeçli salata sunuluyor. Tatlı seçenekleri arasında da kızarmış ballı ananas ve kızarmış ballı muz yer alıyor. Elite World Hotels bünyesinde yer alan Elite World İstanbul, Elite World Business, Elite World Europe ve Elite World Van Hotel’de gerçekleşecektir.

    Uzak Doğu’nun eşsiz lezzetlerinin ustası olun

    25 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek Uzak Doğu Lezzetleri etkinliğinde merak duyduğu alanda uzmanlaşmak, işi profesyonellerinden öğrenmek isteyenler için atölyeler de düzenlenecek. Geleneksel Japon mutfağının vazgeçilmez lezzeti sushi’nin yapımını ve inceliklerini öğrenmek isteyenler mart ayında Elite World Chefs’te buluşacak. ‘Sushi Yapımı’ atölyesi 10 Mart Cumartesi Elite World İstanbul Hotel’de, 17 Mart Cumartesi günü ise Elite World Van Hotel’de gerçekleşecek.

    Sushi’nin tarihinin anlatılacağı atölyede, malzemeleri tanıtılarak, pirinci hazırlanacak. Ardından California roll, magura roll, somon maki ve avokado maki uygulamaları sushi ustası Şef Hasan Karabazar ve Şef Mithat Yalçınkaya tarafından öğretilecek. Benzersiz bir deneyim sunan ‘Sushi Yapımı’ atölyesinin kişi başı fiyatı 45 TL.

    Ayrıca 24 Mart Cumartesi günü Elite World Business Hotel’de “Uzak Doğu Tatlıları”atölyesi yapılacak. Uzak Doğu’nun eşsiz tatlıları kızarmış dondurma, kızarmış ballı muz, kızarmış ballı ananas, kızarmış ceviz tarifi ve yapımı öğretilecek. Uzak Doğu mutfağını yansıtan tatlıların yapımını püf noktalarıyla öğrenip yaratıcı tariflerin yer aldığı ‘Uzak Doğu Tatlıları’ atölyesinin kişi başı fiyatı 40 TL.

    Atölyede Mart ve Nisan programı dopdolu

    Mart ayında Uzak Doğu Lezzetleri’nin yanı sıra farklı atölye çalışmasını misafirleriyle buluşturacak Elite World Chefs, hamburger ekmeği yapımı, hamburger köftesinin hazırlanışı ve sunumunun öğretileceği ‘Hamburger Yapımı’ atölyesi düzenleyecek. 31 Mart Cumartesi günü Elite World Europe Hotel’de düzenlenecek atölyenin kişi başı fiyatı 29 TL.

    Elite World Chefs’in nisan ayındaki atölyesi ise 21 Nisan Cumartesi günü Elite World Business Hotel Florya’da 6-14 yaş arası çocuklara özel ‘Pizza Yapımı’ olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan atölyenin fiyatı 39 TL.

    Her detayın Elite World Hotels tarafından organize edileceği Elite World Chefs atölyelerinde, molalarda otelin ikramlarını tadabilecek, kurs bitiminde yaptıklarınızı sevdiklerinize götürmenin keyfini de yaşayabileceksiniz. Ayrıca atölyeler sonunda ‘Elite World Chefs’ tarafından verilen sertifikalarla eğitiminizi taçlandırabilirsiniz.

    Elite World Chefs Mart / Nisan Atölye Takvimi

    Elite World İstanbul Hotel – TAKSİM -İSTANBUL

    ATÖLYETARİHSAATFİYATMEKAN
    Sushi Yapımı10.03.201814.00 -16.0045 TLElite Restaurant

    Elite World Van Hotel – VAN

    Sushi Yapımı17.03.201814.00 -16.0045 TLTepe Ocakbaşı

    Elite World Business Hotel – FLORYA- İSTANBUL

    Uzakdoğu Tatlıları Yapımı24.03.201814.00 -16.0040 TLL’Oliva Restaurant

    Elite World Europe Hotel – BASIN EKSPRES / Halkalı -İSTANBUL

    Hamburger Yapımı31.03.201814.00 -16.0029 TLGrill Restaurant

    Elite World Business Hotel – FLORYA- İSTANBUL

    Pizza
    Yapımı
    21.04.201814.00 -16.0039 TLL’Oliva Restaurant
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.