DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uğurlular’dan ‘Çocuğun Gözünde Barış’ temalı resim sergisi

    Uğurlular’dan ‘Çocuğun Gözünde Barış’ temalı resim sergisi
    20.04.2017
    A+
    A-

    Uğur Koleji öğrencileri, İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Florya Hastanesinde “Çocuğun Gözünde Barış” temalı bir resim sergisi düzenledi. 18 Nisan’da, sanat severlere açılan sergi 23 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken Uğur Koleji öğrencileri de İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Florya Hastanesi lobisinde gerçekleştirilen “Çocuğun Gözünde Barış” temalı resim sergisi ile çocukların barışa olan özlemlerine dikkat çektiler.
    Uğur Koleji Genel Müdürü Haluk Koçak, İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Levent Atay, Şükrü Balcı Polis Okulu 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cengiz Şen, Uğur Koleji Okul Müdürleri Osman Çebi, Şebnem Pekşirin Aydemir ve öğrencilerin katılımıyla ziyarete açılan sergi de açılış kurdelesini serginin küçük ressamları kesti. Ayrıca Uğurlu öğrenciler sergi açılışına özel olarak “Çocuğun Gözünde Barış” temalı bir müzik sunumu yaptı. “Çocuğun Gözünde Barış” temalı resim sergisi, 23 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
    Geleceğe dair umudumuz yeşerdi
    Uğur Koleji çocuk ressamları tarafından hazırlanan resimlerden oluşan sergi hakkında Uğur Koleji Genel Müdürü Haluk Koçak; “Geleceğin büyükleri ile yöneticileri olacak olan çocuklarımız ve dünya barışı için büyük bir önem arz eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken böyle bir sergi oluşturmaya karar verdik. Uğurlu öğrenciler çok güzel ve anlamlı eserler hazırladılar. Geleceğimizde dünyayı yönetecek olan çocuklarımızın umutlarına “Çocuğun Gözünde Barış” temalı sergimiz ile şahitlik etmiş olduk. Bu sergi bizim gelecekten umudumuzun yeşermesini sağladı. Barış her zaman kazansın istiyoruz, en çok çocuklar için dünyada barış istiyoruz. Uğur Koleji olarak “Çocuğun Gözünde Barış” sergisini gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.