DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enfes kokteyller eşliğinde havuz keyfi Hilton İstanbul Bomonti’de

    Enfes kokteyller eşliğinde havuz keyfi Hilton İstanbul Bomonti’de
    31.07.2018
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bomonti, günlük hayatın temposuna ara vermek, yaz sıcaklarını keyfe dönüştürmek isteyenleri havuzunda serinlemeye ve tazelenmeye davet ediyor. Yarı olimpik havuzunda şehrin merkezinde tatil keyfi yaşatan otel, usta bartenderlarının elinden çıkan tropikal aromalı özel kokteyllerin bulunduğu içecek menüsü ile de önce göze sonra mideye hitap ediyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin açık havuzuna gelenler ayrıca, Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea Spa’sında kapalı havuz, sauna, buhar odası ve Türk Hamamı alanlarını ücretsiz olarak kullanabiliyor.

    Bomonti’nin değerini yükselten İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, yaz sıcaklarından ve şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri yarı olimpik havuzunda serinlemeye davet ediyor. Havuz başı keyfinize eşlik edecek yiyecek menüsünün yanı sıra çok özel bir içecek menüsü de sunan Hilton İstanbul Bomonti, İspanya’nın ünlü içeceği Sangria, taze kavun ve ananasla servis edilen tropikal aromalı kokteyller, yaz sıcaklarına ilaç gibi gelecek frozen kokteyller ve buz gibi limonata çeşitleri ile içinizi serinletirken damağınızda enfes tatlar bırakıyor. Havuz keyfine arındırıcı bir deneyim eklemek isteyenler için ise Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea Spa’sında kapalı havuz, sauna, buhar odası veya Türk Hamamı kullanımı hediye.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.