DOLAR 32,4913
EURO 34,9335
ALTIN 2434,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ASAŞ, tüm iştiraklerini SAP Business One çatısı altında topluyor

    ASAŞ, tüm iştiraklerini SAP Business One çatısı altında topluyor
    27.03.2024
    A+
    A-

    Şirketlerin fikirlerini ERP&CRM çözümleri ile birleştirip geliştiren Logosoft, inşaat,  otomotiv, raylı sistemler, ticari araçlar,  enerji, ambalaj, tüketim ürünleri, denizcilik gibi birçok farklı sektöre hizmet veren ASAŞ ile SAP Business One çözümüyle işbirliği gerçekleştirdi.

    1990 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile 2022 yılında Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de 53. sırada yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ,  inşaat,  otomotiv, raylı sistemler, ticari araçlar,  enerji, ambalaj, tüketim ürünleri, denizcilik gibi birçok farklı sektöre hizmet veriyor.

    Dijital dönüşüme öncülük ederek tüm iş ortaklarının geleceğe güvenle yürümesine aracılık eden Logosoft, SAP Business One çözümüyle ASAŞ’ın satın alma, satış, lojistik ve finansal süreçlerine destek olacak.

    Hedefi tüm iştiraklerini SAP ekosistemine dahil etmek ve sonrasında konsolide finansal raporlar çıkartmak olan ASAŞ, ERP’ye geçmek isterken uygun maliyetli, esnek entegrasyon özelliklerine sahip, kullanıcı dostu ara yüze sahip, hızlı uygulanabilir ve kullanım kolaylığı  sağlayan  bir çözüm olarak Logosoft SAP Business One çözümünü tercih etti.

    Logosoft CEO’su Nejat Saldanlı; “En yeni çözümlerle iş verimliliğini artırdıklarını belirterek, “Maliyet avantajı ve fark yaratan yeniliklere imza atma fırsatı sunuyoruz. Tüm iş ortaklarımızı işlevsel teknolojilerle tanıştırarak birlikte gelişmenin keyfini yaşıyoruz. İş yükünü ve masrafları hafifletirken kârlılık fırsatlarının yakalanmasını kolaylaştırıyoruz. Bugün dünyadaki en büyük ve en önemli şirketler, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına altyapı çözümleri geliştiriyorlar. Çünkü altyapının doğru şekilde kullanımı şirketlere büyük değerler katıyor. Logosoft olarak biz, sizi en iyi altyapı çözümleri ile buluşturuyoruz.  Sektörde uzun yıllardan bu yana hizmet veren bir firma olarak, katma değerli çözümler ile şirketlerin daha iyi bir noktaya gelmesine yardımcı oluyoruz. ASAŞ ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığımızdan dolayı da çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

    Logosoft Hakkında: 1992 Yılında Türkiye’nin ilk Microsoft dağıtıcısı olarak kurulan Logosoft, Türkiye’de yaklaşık 2.500 bayiye katma değerli çözümler sağlamaktadır. 1995 Yılında Logosoft, kardeş şirketi ile Türkiye’nin en büyük yerel ERP yazılımının dağıtıcılığına başladı. 2010 yılına kadar grup şirket olarak %85 pazar payı ile ERP çözümlerinde kanal geliştirdi. 2004 yılında, Microsoft’un yanında perakende, bayi ve kurumsal olmak üzere üç kanalda, farklı marka yazılım, donanım ve aksesuar ürün gruplarının dağıtımına başladı. 2006 Yılında çok daha verimli depo ve yükleme süreçlerine kavuştuğu, modern binasına yatırım yaptı. 2014 Yılında, Cloud çözümlerinin ilk adımı olan Microsoft SPLA dağıtıcılığına başladı. SPLA; özellikle Logosoft’un CSP ve diğer Cloud çözümlerine geçişini kolaylaştırdı 2015 ’in baslarında Cloud vizyonuyla, Ness Veri Merkezine yatırım yaptı. Ness Datacenter, 2015 yılında Microsoft COSN İş ortağı olarak; Türkiye’de Azure Pack üzerinden cloud servisleri sağlamaya başladı. 2017 Haziran’da Azure Stack Türkiye’de geçerli olduğunda; Ness Datacenter çözümlerini Logosoft bayileri dilekleri zaman platform üzerinden satın alabilecekler. Logoosft bayileri; Azure Stack ile Cloud Platform aracılığıyla; 7/24 sanal makine konfigürasyonları yapabilirler. 2016 Yılında SAP Business One ile; dünyada ilk defa dağıtıcı modelinde kontrat imzalandı. Bu anlaşma ile Logosoft; Türkiye lokalizasyonun tek yetkilisi olarak cloud ve On Premise iş ortakları yetiştirmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.