DOLAR 32,5359
EURO 34,914
ALTIN 2436,577
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev tekstili ürünleri ile tarzınızı evinize yansıtın

    Ev tekstili ürünleri ile tarzınızı evinize yansıtın
    22.03.2017
    A+
    A-

    Buka Sofa, ev tekstilinin olmazsa olmazı havlu, bornoz, halı ve kilimleri farklı desen, model ve renk seçenekleriyle meraklılarıyla buluşturuyor. Her evin tarzına ve ölçüsüne göre alternatifler sunarak tüketicilerin sadece bir seçeneğe bağlı kalmadan evini özgürce dekore etmesini sağlayan mobilyaların yanı sıra uygun ev tekstili ürünleri ile dekorasyonunuzu tamamlıyor.

    Mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa, mobilya ürünlerinin yanı sıra ev tekstiliyle de evlere farklı bir dokunuş getiriyor. Evlerde en çok kullanılan ürünlerden havlu ve bornozlar yumuşaklıklarıyla, halı ve kilimler ise geniş renk skalasıyla öne çıkıyor.

    Etnik desenlere sahip kilimler
    Salonların vazgeçilmezi halı ve kilimler Buka Sofa farkı ile meraklılarıyla buluşuyor. Evlerin havasına ayrı bir dokunuş getiren dokuma kilimler, etnik desen ve baskılarıyla son yılların trendlerini yansıtıyor. Halılar ise farklı boyut seçenekleriyle küçük veya büyük metrekareli mekanlar için alternatif sunuyor.

    Anadolu’nun tarihsel, kültürel ve doğal değerlerini yansıtan Vintage Patchwork halılar yeniden yorumlanarak modern kent yaşamına uyum sağlıyor. Yüzde yüz doğal pamuk-yün iplik ve geleneksel tekniklerle elde dokunulan 20-60 yıllık Türk halıları, Anadolu’nun köklü zanaatlarından kırkyama tekniği ile Vintage Patchwork halılara dönüştürülüyor. Turkuaz mavisi, granit grisi, lacivert, koyu kahve gibi renklerin ön plana çıktığı halılar, hem klasik ve rustik hem de modern ve minimalist dekorasyonlarda şık bir kullanım sunuyor.

    Yumuşacık havlu ve bornozlar
    Buka Sofa’nın yüzde yüz pamuklu kumaşlar kullanılarak üretilen havlu ve bornozları yüksek su emici özellikleri sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. Ürünler, toprak tonlarının yanı sıra gülkurusu, mavi ve yeşil tonlarıyla da öne çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.