DOLAR 32,5703
EURO 34,9896
ALTIN 2428,81
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evren Erdinç 15. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nde İzmirli firmalarla bir araya geldi

    Evren Erdinç 15. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nde İzmirli firmalarla bir araya geldi
    19.10.2018
    A+
    A-

    Çalışanların alım gücünü artırarak işverenlere maliyet avantajı sunan, üye işletmelere de ek satış hacmi yaratan çözümleri ile sıkça adından sözettiren Edenred, Türkiye’de faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Edenred Türkiye Satış Direktörü Evren Erdinç bu sene PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesinin düzenlediği zirvede, Edenred Türkiye’nin faaliyetlerinden bahsetti.

    Dünya çapında 45 ülkede faaliyetlerini sürdüren, Türkiye genelinde 24 bin şirkette, 1,5 milyon çalışan kullanıcısı bulunan ve Türkiye ile yemek kuponu hizmetini tanıştıran ilk uluslararası şirket olan Edenred, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesinin organizasyonunda İzmir’de gerçekleşen 15. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nin ana sponsoruydu. ‘’Değerler ve Denge” içeriği ile gerçekleştirilen zirvede konuşan Edenred Türkiye Satış Direktörü Evren Erdinç, Edenred Türkiye’nin faaliyetlerinden ve özellikle anadolu firmalarının ilgisini çekecek ürünlerinden bahsetti.

    Ege bölgesinin önde gelen firmalarının ve İzmir’de çalışan yöneticilerin yoğun ilgi gösterdiği zirvede konuşmacı olarak yer alan Erdinç, Edenred’in Türkiye ekonomisi ve özellikle çalışanların bireysel ekonomileri üzerindeki etkisine dikkat çekerken, yemek kartlarının ve diğer ürünlerin eko sistemindeki tüm paydaşlara artı değer sağladığının da altını çizdi.

    Edenred Türkiye Satış Direktörü Evren Erdinç gerçekleştirdiği konuşmada yemek kartları ile ilgili şunları söyledi: ‘Çalışanlar için avantajlarına bakıldığında, yemek masrafları şirket tarafından karşılanan çalışanların harcanabilir gelirlerinin arttığı, sağlıklı ve dengeli beslenme neticesinde de üretkenlik ve verimliliklerinin yükseldiği görülüyor. Çalışanlar, yaygın üye ağımız sayesinde öğle yemeklerinde seçim özgürlüğünden faydalanabiliyorlar. Ayrıca yemek kartlarını mesai saatlerinde kullanmayan ya da sınırlı oranda kullanan çalışanlar, buradan artan meblağ ile market alışverişi gerçekleştirerek ev ekonomilerine önemli bir destek sağlamaktadır. Yapılan araştırmalar neticesinde de gördüğümüz üzere çalışanların %55’i sistemin alım güçlerini artırdığını belirtirken, %61’i yemek kartlarının getirdiği çalışma ortamından memnun ve %78’i ise yemek kartı kullanımından memnuniyetlerini dile getirmektedir.’’

    Erdinç, sözlerine şöyle devam etti ’İşverenler açısından bakıldığında ise yemek kartları çalışan motivasyonuna dolayısı ile de işverene olumlu yönde etki sağlıyor. Böylece çalışanların artan motivasyon ve verimliliği sonucunda daha yüksek cirolara ulaşabiliyor, vergi avantajından yararlanabiliyor aynı zamanda yemekhane işletmenin operasyonel yükünden de muaf olabiliyorlar. Yine aynı araştırma da görüyoruz ki işverenlerin %81’i diğer firmalara da yemek kartı ile çalışmalarını öneriyorlar, %67’si yemek kartlarının verimliliklerine büyük katkısı olduğunu düşünüyor ve işverenlerin %77’si yemek kartı sisteminin avantajlarından dolayı daha memnun olduklarını belirtiyor.’

    Ticket Restorant Kartın sadece bir yemek kartı olmadığının aynı zamanda çalışanların şirket giriş çıkışlarının da takip edilebileceği Edenred Access takip sistemine de olanak sağladığının da altını çiziyor.Türkiye’de bir ilke imza atan Edenred, şirketlere Ticket Restaurant Kart ile otomatlardan yiyecek satın alma imkanı sağlayan Vending özelliğini sunuyor. Böylelikle çalışanlar diledikleri taktirde otomatlardan da Ticket kartları ile alışveriş yapabiliyor.

    Edenred’in iş verenlerin seyahat bütçelerini etkin olarak yönetmelerini sağlamak ve işletmelerdeki mali yükü azaltmak amacıyla sunduğu ürünü Kurumsal Seyahat Portalı sayesinde uçuş araması, konaklama sorgulaması ve rezervasyonu yapılırken, rezerve edilen yerlerin satın alım süreçlerini de kolayca yönetilebiliyor.

    Yanı sıra Akaryakıt çözümü ile bir yandan şirket araçlarının akaryakıt alımlarının kontrolü ve takibini kolaylaşırken, diğer yandan alım miktarına göre de özel fiyatlardan faydalanma imkânı sunuyor. Araçlar için sunduğu bir diğer çözüm olan ve avantajlı fiyat fırsatlarıyla şirketlerin ekonomisine katkı sunan ‘Araç Yıkama’ çözümü ile Edenred araç yıkama sürecini hızlı, kolay ve tasarruflu hale getiriyor.

    Edenred Türkiye’nin teşvik ve ödüllendirme çözümü olan Ticket Compliments, doğum günü, bayram, terfi gibi özel günlerde çalışanların motivasyonunu artırmak, performans ödüllendirmesi veya esnek yan haklar kapsamında tercih ediliyor. Kampanya dönemlerinde de geçerli olması avantajıyla da ön plana çıkan Ticket Compliments, kullanıcılar tarafından kendi ihtiyaç ve beğenilerine göre giyimden, ayakkabıya, aksesuardan, teknoloji ürünlerine, kozmetikten, ev yaşamına kadar birçok kategoride özgürce kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca Ticket Compliments ürünlerini tercih eden işverenler farklı markalarla anlaşmak, hediye temin etmek ve dağıtmak gibi operasyonel yüklerden de kurtulmuş oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.