DOLAR 32,5493
EURO 34,9077
ALTIN 2428,784
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evrim Akın 23 Nisan’da sevenleriyle Maltepe Park’ta buluştu

    Evrim Akın 23 Nisan’da sevenleriyle Maltepe Park’ta buluştu
    24.04.2017
    A+
    A-

    Ekranların gülen yüzü, çocukların çok sevdiği ablası Evrim Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Maltepe Park’ta sevenleri ile biraraya geldi.

    Evrim Akın sunuculuğunda gerçekleşen “Hadi Bil Bakalım” yarışmasında anneler, çocuklarıyla birlikte sahnedeydiler. Yarışmada, çocuk ile çocuk olundu, çocukların aklı büyükleri zorladı. Çocuklar, Evrim Akın’ın sorduğu sorulara verdikleri cevaplarla hem şaşırttı, hem güldürdü.
    Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, her sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için en özel şekilde kutladı.
    Evrim Akın ile “Hadi Bil Bakalım” diyerek başlanılan kutlamalar; yoğun katılım eşliğinde tüm haftasonu boyunca devam etti. Çocuklar, eğlenceli birçok sahne sanatını izlediler, atölyelere katıldılar, çocuk olmanın hazzını, onlara armağan edilmiş bu özel bayramın coşkusunu doyasıya yaşadılar.
    Düzenlediği etkinlerle ziyaretçilerini sevdiği sanatçılarla biraraya getiren, sanat, moda ve spora verdiği destekle dikkat çekerek, Anadolu Yakası’nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Maltepe Park, küçük ziyaretçilerine yönelik gerçekleştirdiği aktivitelerle de her daim hem ailelerin hem de küçük ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

    Maltepe Park AVM
    CarrefourSA ve ECE Türkiye, Almanya merkezli ECE’nin Türkiye iştiraki, İstanbul’da yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin perakende alanını 75.000 metrekareye genişledi. İstanbul’un Asya yakasında hızla gelişen bölgelerin başında gelen konumuyla Maltepe Park perakende alanını 44 bin metrekare daha genişleterek erişim alanındaki 4 milyon kişiye iki katı kadar büyüyen yeni AVM ile hizmet veriyor. Daha güçlü bir marka ve kiracı karmasıyla 05 Eylül 2013’te açılan yeni Maltepe Park, 3 katlı, 250 mağaza, 2.000 kişi kapasite ile daha geniş bir yeme içme alanına, 36 restoran ve kafeye, satış alanı daha büyük bir CarrefourSA hipermarkete, 8 sinema salonuna, 3.500 araca yükselen otoparkı ile ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, yeni Maltepe Park’ta 15.000 metrekarelik bir de ofis binası yer alıyor. Maltepe E-5’in tam üzerinde yer alan konumu ve metro bağlantısı ile yeni Maltepe Park ziyaretçilerini alışveriş ve eğlence anlamında tamamen yenilenmiş konsepti ile karşılıyor. Maltepe Park AVM’yi açıldığı 2005 yılından bugüne başarıyla yöneten ECE Türkiye, büyüyen AVM’nin yeni bölümlerinin de kiralamasını yürütüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.