DOLAR 32,5
EURO 34,81
ALTIN 2476,972
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir ile mutfakta bahar renkleri

    Fakir ile mutfakta bahar renkleri
    11.03.2017
    A+
    A-

     

    Fakir Hausgeräte’nin dört ürünü bir arada kombinlediği “Fırsat Paketleri”, özel renk tasarımlarıyla baharın canlılığını mutfaklara getiriyor…

    Üstün Alman teknolojisini estetik tasarım ve işlevsellikle birleştiren Fakir Hausgeräte, kendi özel renk pantoneleriyle tasarladığı mutfak grubu ürünlerini “Fırsat Paketleri” ile dört ürün bir arada şeklinde, avantajlı fiyatla tüketicilere sunuyor.

    Fakir Hausgeräte’nin büyük ilgi gören Violet, Rouge ve Fuşya ürün serileri mutfakları renklendirirken, kadınların en büyük yardımcıları oluyor. Fırsat Paketleri içerisinde Fakir’in tüketiciler tarafından en çok talep gören ürünlerinden Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Lucca Blender Seti, River Çay Makinesi ve Torreo Izgara & Tost Makinesi bulunuyor. Alternatif olarak da Fakir Kaave yerine, River Katlanabilir Türk Kahvesi Makinesi de tercih edilebiliyor. Mutfakta en çok ihtiyaç duyulan küçük ev aletlerinden blender seti, Türk kahvesi makinesi, çay makinesi ve ızgara & tost makinesi gibi ürünlerden oluşan Fakir Fırsat Paketleri, 969 TL fiyatıyla Fakir mağazaları ve online satış mağazası www. fakirshop. com.tr ‘den tedarik edilebiliyor.

    Elektrikli ev aletlerinin lider ve öncü markası Fakir Hausgeräte, elektrikli süpürgelerden, kişisel bakım ürünlerine, mutfak grubu ürünlerden ütülere geniş ürün gamıyla nesillerdir hayatı kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.