DOLAR 32,5084
EURO 34,8684
ALTIN 2451,914
BIST 9889,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir ve Veyron XL Premium satışta

    Fakir ve Veyron XL Premium satışta
    10.07.2017
    A+
    A-

    Fakir’in Efsane Süpürgesi Veyron’un geliştirilmiş yeni modeli satışa sunuldu…

    Üstün teknolojili ve estetik tasarımlı ürünleriyle elektrikli süpürge kategorisinde “Yüzyılın Markası Ödülü” ne sahip Fakir Hausgeräte’nin, efsane modeli Veyron Turbo XL’in premium versiyonu; minimum enerji kullanarak, maksimum performans gösteriyor.

    750 watt gücündeki Veyron Turbo XL Premium, elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle hem halı hem de sert zeminlerde mükemmel toz toplama sağlıyor. Düşük gürültü seviyesi ile ses kirliliği yapmadan konforlu temizlik imkanı verirken turbo ve dar alan temizleme aparatıyla ulaşılması zor bölgelerin temizliğini kolaylaştırıyor. Kolay çıkarılabilen 2 L kapasiteli genişletilmiş toz haznesi, uzun süreli kullanım sağlarken, H.E.P.A 13 filtresiyle tozu, havadan arındırıyor. Estetik tasarımıyla da dikkat çeken Veyron Turbo XL Premium, rose, violet ve kahverengi renk seçenekleriyle sunuluyor.

    Led Uyarı Sistemi

    Son teknoloji ile tasarlanan Veyron Turbo XL Premium’un hazne içi ışıklı uyarı sistemi, süpürge filtre grubu göstergesi görevi yapıyor. Tam performans çalışma esnasında mavi ışık, hazne filtre grubu dolduğunda ya da tıkandığında kırmızı ışık devreye giriyor.

    Fakir Veyron Turbo XL Premium, yeni enerji tasarruflu teknolojiyle donatılarak tasarlandığı için çevre dostu olması, üstün performansı ve elektrik faturalarına olan katkısıyla dikkatleri çekiyor. Enerji verimliliği sınıfı, sert zemin temizleme performansı ve tozları yeniden yayma sınıfı olmak üzere 3 kategoride de A sınıfında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.