DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir Veyron Turbo XL ile bahar temizliği başlıyor

    Fakir Veyron Turbo XL ile bahar temizliği başlıyor
    20.04.2017
    A+
    A-

    Daha geniş iç hacmi ve üstün performansıyla Fakir Veyron Turbo XL, bahar temizliğinde kadınların en büyük yardımcısı oluyor.

    Bahar mevsimi, kışın enerjisinden kurtulup evleri yaza hazırlamak için detaylı bir temizlik yapmanın en uygun dönemi. Elektrikli süpürge kategorisinde “Yüzyılın Markası” ödülüne layık görülen Fakir Hausgeräte’nin genişletilmiş hazneli yeni modeli Veyron Turbo XL, üstün teknolojisiyle etraflı bir dip köşe temizliği için kusursuz performans sunuyor.

    Temizlik performansı, filtreleme ve enerji tasarrufunda 3A sınıfı enerji etiketine sahip Fakir Veyron Turbo XL, 74 dB ses seviyesiyle de gürültü yapmadan, sessiz süpürme imkanı veriyor. Elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle tüm zeminlerde üstün temizlik sağlarken, 2 litre kapasiteli genişletilmiş toz haznesiyle de uzun süreli kullanım için elverişli. Cyclone ve kaset filtresi ile toz torbası derdini ortadan kaldıran Veyron Turbo XL’in H.E.P.A 13 filtresi, havada bulunan partikülleri arındırabilme özelliğiyle evinizi tozdan arındırıyor. Park pozisyonu ve otomatik kablo sarıcısıyla evlerde yer kaplamayan ergonomik yapıya sahip Fakir Veyron Turbo XL, turbo aparatı, kenar köşe aparatı, hassas mobilya aparatı, yer aparatı ve sert zemin aparatıyla evlere tam donanımlı süpürge konforunu getiriyor. Violet, kahverengi, siyah ve rose renk seçenekleriyle işlevselliğinin yanı sıra estetik tasarımıyla da dikkat çekiyor.

    Elektrikli süpürgeler kategorisinde standartları belirleyen Fakir Hausgeräte, son teknoloji ürünleriyle, her dönemde evlerin vazgeçilmezi oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.