DOLAR 32,5947
EURO 34,8147
ALTIN 2496,872
BIST 9455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fenix şık bahçesiyle bahar aylarının da gözdesi olacak

    Fenix şık bahçesiyle bahar aylarının da gözdesi olacak
    11.04.2017
    A+
    A-

    İstanbulluları kaliteli ambiyansıyla fetheden Fenix, keyifli bahçesi ve menüsünde yer alan özel Taco lezzetleriyle bahar aylarını karşılıyor.

    Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve benzersiz ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, keyifli bahçesiyle bahar aylarının da gözdesi olmaya hazırlanıyor. Zengin menüsünde yer alan hafif seçeneklerden Taco lezzetleri, “sert” ve “yumuşak” kabuklu olarak ikiye ayrılıyor ve çeşitlilikleri ile fark yaratıyor.

    Michelin Green Guide / İstanbul hafta sonu rehberi tarafından en iyi Türk şeflerinden biri seçilen Mert Şeran’ın tüm yaratıcılığını ortaya koyduğu menüde yer alan Taco’lar favori lezzetlerin başında geliyor. Yumuşak Kabuklu Taco’lar; Kabak Çiçeği & Mozzarella, Levrek Tempura & Guacamole, Acılı Ton & Jalapeno, Avokado, Dana Kaburga & Tomatillo Salsa, Tantuni & Domates Salsa ve Acılı Süt Kuzu Kokoreç olarak farklı damak zevklerine hitap ediyor. Sert Kabuklu Tacolar ise; Acılı Kral Yengeç ve Kuzu Kaburga & Guacamole seçenekleriyle sunuluyor.

    Kaliteli menüsü, görkemli barı, özenle hazırlanan kokteylleri, iyi müzik ve şık ambiyansıyla Fenix; havaların ısınmasıyla daha da keyiflenen bahçesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.