DOLAR 32,5684
EURO 34,9539
ALTIN 2425,717
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fenix’ten iştah kabartan keyifli başlangıçlar

    Fenix’ten iştah kabartan keyifli başlangıçlar
    03.04.2017
    A+
    A-

    İstanbulluları kaliteli ambiyansıyla fetheden Fenix, tadı damağınızda kalacak başlangıçlarla yemek keyfini ikiye katlıyor…

    Güney Amerika mutfağını yeniden yorumladığı menüsü ve benzersiz ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, başlangıç seçenekleriyle de iştah kabartıyor. Zengin menüsünde yer alan lezzetli başlangıçlar farklı damak zevklerine hitap ediyor ve Fenix mutfağının yaratıcılığını ortaya koyuyor.

    Şef Mert Şeran tarafından hazırlanan menüde yer alan “küçük tabaklar”; ana yemek öncesine keyif katarken; tercihini atıştırmalıklardan yana kullananlara ise tadımlık bir Güney Amerika mutfağı deneyimi yaşatıyor.

    Tuna Tartare & Avokado – Yuzu Suyu, Popcorn Karides & Acılı Aioli, Havyar “Golden Sturgeon” ve Bebek Kalamar Tempura & Octo Sos deniz ürünü sevenler için farklı lezzetler sunuyor. Guacamole & Nachos ve Traşlanmış Bebek Enginar & Parmesan-Trüf Sos ise Fenix’in en beğenilenleri arasında yer alıyor.

    Kaliteli menüsü, görkemli barı, özenle hazırlanan kokteylleriyle Fenix; iyi müzik ve şık ambiyansıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.