DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fenomenler ANKAmall’da sevenleriyle buluştu

    Fenomenler ANKAmall’da sevenleriyle buluştu
    06.02.2017
    A+
    A-

    ANKAmall birbirinden ünlü isimleri Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor. Sosyal medyanın tanınmış isimleri Semih Varol, Koray İzitaş ve Mehmet Burak Torun düzenlenen etkinlik ile Ankaralı sevenleriyle bir araya geldiler.

    Ziyaretçilerine keyifli ve konforlu alışveriş imkanı sunan, yanı sıra birbirinden renkli etkinliklerle hayranlık duyduğu ünlülerle bir araya getiren ANKAmall düzenlediği organizasyon ile ünlü fenomenleri Ankaralılarla buluşturdu. Twitter fenomeni Semih Varol, Vine ve Instagram fenomeni Koray İzitaş ile Sosyal Medya Uzmanı ve Twitter fenomeni Mehmet Burak Torun AVM’de Ankaralı hayranlarıyla buluştu.

    AVM içerisinde kurulan özel set-up alanında sevenleriyle bir araya gelen fenomenler hayranlarıyla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdiler. Özellikle genç kızlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Semih Varol, Koray İzitaş ve Mehmet Burak Torun sempatik tavırlarıyla kendilerini görmeye gelen yüzlerce kişiye keyifli anlar yaşattı.

    Twitter’daki paylaşımlarıyla gündem yaratan ve çok sayıda takipçisi olan fenomen Semih Varol, Ankara’da görmüş oldukları ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “ANKAmall’da hayranlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

    Çektiği videolarla ile genç neslin büyük beğenisini toplayan Vine ve Instagram fenomeni Koray İzitaş ise hayranlarına teşekkür etti ve Ankaralıların kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.

    Sosyal Medya Uzmanı ve Twitter fenomeni Mehmet Burak Torun da ANKAmall’a teşekkür ederek şunları söyledi;

    “Ankara’nın en büyük AVM’si ANKAmall’da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada hayranlarımızla bir araya gelmek bizim için çok özel. Ankara’da çok güzel ve unutamayacağımız bir etkinlik geçirdik.”

    Hayranlarıyla tek tek ilgilenen sosyal medya fenomenleri soru cevap kısmının ardından ANKAmall’a gelen hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.