DOLAR 32,5552
EURO 34,9376
ALTIN 2441,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FEST Program 2018/II çıktı

    FEST Program 2018/II çıktı
    01.08.2018
    A+
    A-

    FEST Travel’ın periyodik olarak yayınladığı FEST Program’ın son sayısı 2018/II çıktı. Bu programımızda da hem grup gezilerimizle hem de kişiye özel ve İngilizce rehberlikli programlarımızla seyahat seçeneklerinizi hayalleriniz kadar geniş tutuyoruz.

    FEST Program 2018/II satışı süren ya da planlanan 450’den fazla geziyi içeriyor. Üstelik de 30 yepyeni rota önerisi dahil!

    Daha önceki programlarımızda olduğu gibi, 2018/II’de de sıralamamız Adım Adım İstanbul® gezileri ve Günübirlik Geziler, Yurtiçi Gezileri ve Yurtdışı Gezileri şeklide ilerliyor. İstanbul’un dört bir köşesi, Türkiye’nin her bölgesi, Avrupa’dan Afrika’ya, Ortadoğu’dan Amerika’ya, kutuplardan Ekvator’a, dünyada keşfedilmeye değer ne varsa programımızın sayfalarında sizlerle buluşuyor.

    Bu yıl 30. yaşını kutlayan Adım Adım İstanbul®, klasikleşmiş rotaları, semt, gurme ve flora gezileri, haftaiçi veya gece gezileri ve sadece FEST’e özgü rotalarla, yoluna ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.

    Yurtiçinde önümüzdeki dönemin dikkat çeken rotaları Tunceli ve Munzur Vadisi, Hitit Başkenti Hattuşa, “Dünya Miraslarımız” Göbeklitepe, Nemrut, Efes, Afrodisyas, Ani ve Truva, bağbozumlarıyla Trakya ve Elazığ, yeşilin içindeki kentleriyle Karadeniz, gurme lezzetleriyle Antep, Hatay ve Kastamonu, antik yerleşimleriyle Ege…

    Yedi bölgenin her bir köşesine düzenlediğimiz programlarımızla birlikte çok önemli arkeolojik çalışmalara desteğimiz de sürüyor: Kültür ve turizm Bakanlığı’nın izni çerçevesinde Tunceli İli ve İlçeleri Yüzey Araştırmasına sponsor olan FEST Travel, Hattuşa (Boğazköy) kazılarına da sponsor oldu.

    Program 2018/II’de sayısı 200’e yaklaşan yurtdışı rotalarımızın arasında dikkat çeken iki unsur var: İlki sadece FEST farkıyla keşfedeceğiniz rotalar: Pakistan, Ölüler Bayramı’nda Mısır, İtalya’da Mısır İzleri, Tunus, Çaykovski’nin İzinde Moskova ve Bolşoy, Avusturya Alpleri, Tekneyle Aşağı Volga Nehri, Kamerun, Tacikistan-Kazakistan-Kırgızistan ya da Japonya’da Viski, Sake ve Gurme Rotası, bunlardan sadece birkaçı…

    Diğer dikkat çekici unsur ise Hindistan rotalarımız: 2019 yılını “Hindistan Yılı” ilan ettik ve klasikleşmiş Hindistan rotalarımızdan ilk kez program gerçekleştireceğimiz güzergâhlara, dünyanın en büyük dini festivali Kumbh Mela’dan baharın karşılandığı renklerin festivali Holi’ye, lüks trenlerle Hindistan’ın kalbini ve ruhunu keşfedeceğiniz rotalardan arınma ve yenilenme fırsatı sunan programlara, 15’e yakın farklı Hindistan gezisi sizi bekliyor.

    “Yavaş Seyahat” de 2018/II programının odaklarından biri: Ladak’ın lüks Chamba kamplarında vereceğiniz bir dinginlik molası, Güney Afrika-Zimbabve hattında seyahat edeceğiniz Rovos Treniyle Viktorya Şelalesi programı, FEST’in ilk Mısır gezisinin 28. yıldönümünde sadece FEST gezginlerine özel bir gemiyle gerçekleşecek Mısır seyahati, “rayların mavi limuzini” Deccan Odyssey’in FEST’e özel iki rotasıyla hem Kuzey hem de Güney Hindistan’da iki unutulmaz tren yolculuğu, “Yavaş Seyahat”in öne çıkan destinasyonları…

    Bu programımızda gerek Türkiye’deki tek temsilcisi olduğumuz Golden Eagle, Rovos ya da Deccan Odyssey gibi lüks operatörlerin programlarıyla birlikte keyifli tekne gezileri, macera dolu Exodus programları ya da Everest Base Camp’ten İnka Yolu’na, Kilimanjaro’dan Gobi Çölü’ne, ajandanıza ne zaman uyuyorsa o zaman yola çıkabileceğiniz sayısız kişiye özel rotamız bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.