DOLAR 32,4608
EURO 34,7751
ALTIN 2481,17
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fırça, saçları tararken düzleştiriyor

    Fırça, saçları tararken düzleştiriyor
    31.03.2017
    A+
    A-

    Kadınlara saç bakımında büyük kolaylık ve zaman kazandıracak Global Best Way Elektrikli Saç Düzleştirici Fırça, China Homelife Fuarı ile Türkiye’de de satışa sunuldu. 230 dereceye kadar ısınabilen Global Best Way Elektrikli Saç Düzleştirici Fırça ile hem uzun hem de kısa saçlara tararken şekil veriyor. China Homelife Turkey Fuarı’nda binlerce ürünle birlikte Türkiye’ye gelecek olan ürün uygun fiyatı ve kolay uygulanabilirliği ile dikkat çekiyor.
    Ayarlanabilir ısı derecesi ile saçları şekillendiren Global Best Way Elektrikli Saç Fırçası, özellikle çalışan kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. İyonik fırça uçlarıyla saçları yıpratmayan ve parlaklık kazandıran elektronik saç fırçası China Homelife Fuarı’nda dikkat çeken ürünlerin başında geleceğe benziyor.
    1-3 Haziran 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkez’inde gerçekleşecek olan ve 800’ün üzerinde markanın katılacağı China Homelife Turkey Fuarında yer alacak olan diğer ürünler chinahomelife247.com web sitesinde yer alırken; talep edilen numuneler fuar alanında teslim alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.