DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’dan ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası

    FLO’dan ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası
    05.07.2017
    A+
    A-

    Sezon trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO, 26 Haziran – 16 Temmuz tarihleri arasında “seçil ürünlerde 2. ürüne %50 indirim” kampanyasıyla ayakkabı tutkunlarını sevindiriyor…

    Kadından erkeğe, çocuktan gence her yaşa ve her tarza hitap eden herkesin ayakkabıcısı FLO, günün her anına eşlik edecek yüzlerce modelin yer aldığı İlkbahar/Yaz koleksiyonunda avantajlı indirim kampanyasını hayata geçiriyor.

    26 Haziran – 16 Temmuz tarihleri arasında seçili kadın, erkek, çocuk ve çocuk spor grubu ayakkabılar ile seçili aksesuarlarda geçerli kampanyada yer alan birbirinden şık modeller, yaz sezonuna tarzıyla olduğu kadar fiyatıyla da damga vuruyor.

    FLO’nun 2017 İlkbahar/Yaz Koleksiyonlarında yer alan modellerini görebilmek ve indirim kampanyasından yararlanmak için FLO mağazalarına uğramayı unutmayın!

    Kampanya Bilgileri
    “26.06.2017 – 16.07.2017 tarihleri arasında Seçili Ürünlerde 2. Ürüne %50 İndirim Kampanyası uygulanacaktır. Kampanya Seçili Kadın, Erkek, Çocuk, Çocuk Spor grubu ayakkabılar, Aksesuar grubunda yalnızca kadın çantalar ve Tekstil ürünlerinde geçerli olacaktır. Kampanya uluslararası spor markalar olan Nike, Adidas, Puma, Reebok, Skechers, Slazenger ve Hummel markalarında ve diğer Spor grubu ayakkabılarda geçerli değildir. Kampanya yeni sezon kış ürünlerinde geçerli değildir. Kampanya outlet mağazalar ve outlet reyonu bulunan mağazaların outlet reyonu hariç tüm Flo ve Polaris Mağazaları’nda ve www. flo. com. tr ‘de geçerlidir. İki ürün arasında fiyatı düşük olan üzerinden indirim yapılacaktır. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iade ve/veya değişiminde satış belgesi üzerindeki fiyat dikkate alınır. Kampanya detaylarına ayrıca 0850 290 3 356 numaralı Müşteri Hizmetleri hattından ulaşılabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Diğer kampanyalarla, hediye çekleriyle ve FLO kartla yapılacak alışverişlerle birleştirilemez. FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş.’nin kampanya süre ve kurgusunda değişiklik yapma hakkı saklıdır.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.