DOLAR 32,5211
EURO 34,7639
ALTIN 2489,849
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Flokser Tekstil, Çin’in kumaş deviyle güçlerini birleştirdi

    Flokser Tekstil, Çin’in kumaş deviyle güçlerini birleştirdi
    15.08.2018
    A+
    A-

    Teknik deri alanında Avrupa’nın ilk 3 firması arasında olan Flokser Tekstil ve Çin’in bronzing kumaş devi PIYI TEXTILE, Türkiye’de FLOKSER PIYI TEKSTİL A.Ş. adı altında eşit sermayeyle güçlerini birleştirdi

     Kurulduğu günden bu yana çok çeşitli ürün gruplarıyla farklı sektörlerde yüzlerce firmaya hammadde tedarik eden Flokser Tekstil, Çin’in bronzing (poliüretan film uygulamalı kumaş) kumaş devi PIYI TEXTILE ile FLOKSER PIYI TEKSTİL A.Ş. adıyla eşit sermayeyle ortak girişim kararı aldı. Flokser Tekstil, bu iş birliği ile teknik tekstil alanında Türkiye’de yatırımı yapılan ilk ortak girişim projesine imza atarak Türkiye’yi üretim ve lojistik üssü olarak konumluyor. Flokser bu stratejik iş birliği ile başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere Afrika ve Ortadoğu ülkelerine yapılacak satışlar ile kaliteli yerli malını tüm dünyaya yaymayı hedefliyor.

     

    Beş yıl içinde yeni markanın cirosu Flokser Tekstil’in seviyesine ulaşacak

    Finisajlı örme kumaş ve baskılı soft velvet üretimine odaklı yürüyecek bu dev iş birliğinde Flokser Tekstil, dekorasyon, koltuk döşemesi, giyim, ayakkabı, sarraciye, otomotiv ve contract sektörlerine yüksek kalitede hizmet vermeyi planlıyor. Önümüzdeki beş yıllık vadede, bu iki devin evliliğinden doğan markanın cirosu Flokser Tekstil seviyesine ulaşacak.

     

    “İstanbul gibi global bir değere imza atıyoruz”

    PIYI TEXTILE CEO’su Mingrong Shen ise Napoléon Bonaparte’ın ünlü söylemine atıfta bulunarak, Eğer dünya tek bir ülke olsa başkenti İstanbul olurdu” sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum. Doğu ve batının dünya üzerinde en iyi sentezlendiği kültür ve sanayi başkentinde, üst düzey kalite ve hizmet anlayışını oluşturacak global bir değerin altına imza atıyoruz” açıklamasını yaptı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.