DOLAR 32,5987
EURO 34,7865
ALTIN 2406,905
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New’den sezon ortasında büyük indirim

    Forever New’den sezon ortasında büyük indirim
    21.09.2017
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New, yüzde 50’ye varan Sezon Ortası İndirimi ile zamansız parçaları çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. Düşük omuz bluzlar, çiçek desenli midi elbiseler, fırfırlı etekler, crop üstlerle mükemmel uyum sağlayan yüksek bel kumaş pantolonlar, denim gömlekler ve ışıltılı aksesuarlar, ofisten hafta sonu davetlerine kadar günün her anında şehirli kadınların güçlü ve feminen stilini yansıtıyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yüzde 50’ye varan Sezon Ortası İndirimi başlattı.

    Gündüzden geceye elbiseler

    Mağazaların yanı sıra online alışverişte de geçerli olan kampanya ile Forever New, her birinde farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan koleksiyonlarından zamansız parçalar sunuyor. Düşük omuz elbiseler, çiçek desenleri, çizgiler ve fırfırlar ile hareketlenirken, şifon kumaşları ve dantel detaylarıyla da gündüzden geceye taşınıyor. Günlük giyimde ve ofis stilinde öne çıkan midi boy elbiseler, sofistike bir görünüm sunan ceketler ve ince trikolarla tamamlanıyor. Moda tutkunları özel davetlerde ise, masallardakini andıran balo elbiseleri veya düşük omuz, anvelop kesimli, transparan detaylı tasarımlarla göz alıcı bir şıklığa bürünüyor.

    Kuşaklı etekler, şık pantolonlar, volan, fırfır ve dantel detaylı bluzlar, iş hayatının yoğunlaştığı sonbaharda ofislerin enerjisini yükseltiyor. Önden bağlamalı denim gömlekler ve crop üstler ise, jean’ler ve sırt çantaları ile birlikte sokağın ruhunu yansıtıyor.

    Masum pembe, cazibeli kırmızı!

    Forever New koleksiyonlarında, soft allık paletinden mürekkep tonlarına uzanan zengin renk seçenekleri bulunuyor. Siyah, kırık beyaz ve kırmızı gibi gardıropların temelini oluşturan renklerin yanı sıra, yılın trendleri pembe, yeşil ve maviler de, desen, işleme ve çizgilerde kendini gösteriyor.

    Forever New kadınları bu sezon yalnızca giysileriyle değil, zarif aksesuar seçimleriyle de büyülüyor. Çiçek desenli sırt çantaları, ponpon aksesuarlı omuz çantaları, zincirli portföyler, gold veya gümüş ışıltılı saatler, işlemeli şallar ve şık takılar, kombinlere mükemmel bir son dokunuş katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.