DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GE Jenbacher Gaz Motorları, küresel yağ tedarikçisi olarak ExxonMobil’i seçti

    GE Jenbacher Gaz Motorları, küresel yağ tedarikçisi olarak ExxonMobil’i seçti
    21.09.2017
    A+
    A-

    · ExxonMobil’in Mobil Pegasus marka gaz motoru yağı, GE’nin tüm yeni 2,3 ve 9 Serisi Jenbacher gaz motorlarında kullanılacak.
    · GE ve ExxonMobil uzun dönemli ortaklıklarını yeni ve yüksek performanslı gaz motoru yağı teknolojisi sayesinde sağlamlaştırıyor.
    · Mobil Pegasus yağları en yüksek seviyede koruma sağlayarak modern gaz motorlarının kullanım ömrünü uzatıyor, verimlilik sağlıyor ve maliyetleri düşürüyor.

    GE 2,3 ve 9 Serisi Jenbacher gaz motorlarının küresel yağ tedarikçisi olarak ExxonMobil’i tercih etti. Bu yeni küresel işbirliğinin bir parçası olarak ExxonMobil, Jenbacher gaz motor sahipleri ve operatörlerine yüksek kaliteli Mobil Pegasus marka yağ tedarik ederek ekipman performanslarının geliştirilmesine yardımcı olacak. Gaz motor platformlarının gelişen ihtiyaçlarını karşılayan yüksek performanslı motor yağı teknolojileri, önümüzdeki 20 yıl boyunca ExxonMobil ve GE ortaklığında geliştirilecek.

    Elli yılı aşkın süredir Mobil Pegasus yağ ailesi, operatörlerine motor ömrü uzatmada ve verimliliği artırmada yardımcı olurken maliyeti düşürmede de katkı sağlıyor. Formülünde bulunan yağ ömrünü uzatma ve temiz tutma teknolojisi özellikleri sayesinde yağ tüketimi kontrol altında oluyor ve motorlara ender görülecek seviyede aşınma koruması sağlıyor.
    ExxonMobil Global Stratejik İşbirliği Direktörü Tim Hinchmen ‘’Geçtiğimiz 20 yılda GE ve birçok son kullanıcıyla güçlü işbirliklerimiz oldu. Yeni işbirliğimiz Mobil Pegasus ailesine ait yağların liderliğini kanıtlar niteliktedir ve ürünün son kullanıcıya sağladığı birçok avantajın altını çizmektedir. Bu çerçevede GE mühendisleriyle Jenbacher gaz motorlarına yeni yağlama teknolojileri sağlayarak işletmelerine fayda katacak çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyoruz.’’ sözleriyle konuya ilişkin düşüncelerini aktardı.
    Ürünün gaz motoru operatörlerine sağladığı faydalar arasında; yağ değişim aralıklarını uzatması, mecburi yağ alımını azaltması, enerji verimliliği ve ekipman dayanıklığını artırması ve bunun sonucunda da motorun ömrünü uzatarak işletmelerin maliyetlerini düşürmesi yer alıyor.
    GE Jenbacher gaz motorları çoğunlukla kojenerasyon/ birleşik ısı ve güç uygulamalarında kullanılıyor. Müşteriler, bu motorların korunmasına yardımcı olmak için Mobil Pegasus ailesindeki Mobil Pegasus ™ 705 ve Mobil Pegasus ™ 605 Ultra 40 ürünlerinden faydalanabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.