DOLAR 32,3352
EURO 35,1695
ALTIN 2244,235
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genç İş Lider Zirvesi İZÜ’de yapıldı

    Genç İş Lider Zirvesi İZÜ’de yapıldı

    Saruhan Şirketler Grubu ve Fakir Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki SARUHAN, İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi’nde gençlerle buluştu.

    İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Genç İş Liderleri Zirvesi’17 kapsamında çeşitli sektörlerden üst düzey yönetici iş adamları üniversiteli gençlerle bir araya gelerek, deneyimlerini paylaştılar. İZÜ’nün Halkalı’daki kampüsünde yapılan etkinliğe Saruhan Şirketler Grubu ve Fakir Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan konuşmacı olarak katıldı.

    “Kalabalıkta Fark Edilmek – Rekabet Ortamında Fark Yaratmak” konulu zirvede, öğrencilere kronolojik örneklerle Türkiye ve dünyadaki teknolojik gelişim evrelerini anlatan Ali Zeki Saruhan: ”Bilim ve tekniğin getirdiği devrimler, bize ekonomik hayatta teknoloji yarışını ve başarılı olmayı sağlayan stratejileri belirliyor. Tarihsel olarak bütün devrimler bilimle geliyor. Biz bunu teknolojiye yansıtıyoruz ve bu teknolojiyi iyi kullanarak satış ve pazarlama stratejilerimizle birleştirip, sosyal bünyeye aktardığımızda bunu paraya ve başarıya çeviriyoruz. Takım ruhu, insan kaynakları, yüksek eğitim çok önemli. Türkiye son yıllarda bunu başarsa da hala 2023 hedefleri için yapılacak çok şey var. Bunun için yüksek teknoloji ürünleri geliştirmeliyiz. Bunun için bilim yuvaları olan üniversitelerimiz sanayiyle iç içe olmalı ve çok ciddi bir şekilde teknolojiyi geliştirebilecek bilimsel çalışmaların yapılması gerekiyor.” Dedi.

    Etkinlikte kurulan Fakir Kaave standıyla katılımcılara Türk kahvesi ikram edilerek söyleşilere devam edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.