DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençlerden köy okuluna anlamlı destek

    Gençlerden köy okuluna anlamlı destek
    29.03.2017
    A+
    A-

    Tebessüm Derneği Gençlik Kolları mensubu gençler 38 öğrencili köy okulunda gerekli tadilatı yaptı, okulu boyadı, çocuklarla oyun oynadı ve çocuklara hediyeler vererek okuldan ayrıldı.

    Tebessüm Derneği Gençlik Kollarının her ay olduğu gibi bu ay da bir köy okulunun minik öğrencilerinin yüzünde tebessümler açtırdı.

    Tebessüm Derneği, köy okulları yardım projesi kapsamında bu ay Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yardım ve Dayanışma Derneği ile birlikte Balıkesir ili Bandırma İlçesi Erikli Köyü İlkokulunda faaliyetler yapıldı. 38 öğrencisi bulunan Erikli İlkokulunun tadilat ve boya işlerini yapan gönüllü gençler, öğrencilere spor ayakkabısı, kırtasiye seti hediye ettiler.

    Okul binası boyandıktan sonra okul duvarlarına çeşitli grafiti çalışmaları yaptılar. Çeşitli spor malzemelerini de okulumuza armağan eden gençler öğrenciler ile birlikte futbol, basketbol, voleybol, seksek, saklambaç gibi oyunlar oynadılar. 3 gün boyunca hem okulun tadilatını yapan gençler okuldaki öğrencilerlede çeşitli etkinlikler yaparak çocukların güzel zaman geçirmesini sağladılar.

    Proje ile ilgili açıklama yapan Tebessüm Derneği Gençlik Kolları başkanı Emre ALBAYRAK: ” Tebessüm Derneği olarak mümkün oldukça her ay bir köy okulumuzu belirleyip o okulumuzun maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Hiç tanımadıkları abi ve ablalarıyla kaynaşma fırsatı bulan çocuklarımızın heyecanı bizlere inanılmaz mutluluk veriyor.

    Bu ay da Bandırma Erikli ilkokulundaki miniklerimiz ile beraberdik. Her gün geldikleri okullarına artık daha mutlu ve daha heyecanlı olarak gelmeleri için okullarını elimizden geldiği kadar daha iyi bir görünüme kavuşturduk. Onlara getirdiğimiz hediyeler ve onlarla üç gün boyunca oynadığımız oyunlar sayesinde hayatlarında unutulmaz bir anıya sahip oldular. Bugün Erikli İlkokulundaki öğrencilerimizin yüzünde tebessüm olmayı başardık. Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere tek derdimiz tebessümü yaymak ve çoğaltmaktır” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.