DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Graf von Faber-Castell’den ‘Küçük Devler’

    Graf von Faber-Castell’den ‘Küçük Devler’
    31.07.2017
    A+
    A-

    Bazı ürünler, hikayeleri, tasarımları ve özenli detayları ile diğerlerinden ayrılır. Tıpkı bu üçlü gibi… Koleksiyonun “Küçük Devler”i, Faber-Castell’in 8. kuşak temsilcisi Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell’in çalışma odasındaki fil koleksiyonundan ilham alıyor.

    Küçük bir İtalyan kasabasındaki usta zanaatkârların imalathanesinde üretilen Küçük Devler, çalışma odalarına kaliteli bir dokunuş yaratıyor, etrafa ise küçük mutluluklar saçıyor. Yazı masasını düzenlemek için hem lüks, hem de keyifli bir seçenek sunan bu filler doğal İtalyan patina derisinden el yapımı olarak üretiliyor. Yoğun sevgi ve tutkuyla tasarlanan bu filler her dokunuşta tamamen özel birer tasarım objesi hissini yansıtıyor.

    3 farklı boyutta tasarlanmış Küçük Devler serisinin her bir ürününde, yüksek kalitede İtalyan yününden elde edilmiş keçe ile kaplı esnek birçok sıralı bölme bulunuyor. 12 adet seçkin polychromos renkli kalemle doldurulmuş filler, yazı masasında yaratıcılık için ilham veren her şey bir arada sunuyor. Küçük Devler serisinde yer alan büyük boy fil 275 EUR, orta boy fil 225 EUR, küçük boy fil ise 195 EUR satış fiyatıyla yazı ve kalem tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.